Hüvelygyulladás

Kérdés:  Állandó folyásom van, ami fehér színű, néha sárgás-zöldes, alhasi fájdalmam is van. A szeméremtest a hüvelybemenet piros, néha enyhe viszketés. A méhszáj is piros, az együttlétek fájdalmasak (kondommal).
Antibiotikumos gyógyszerek, rengeteg kúp, semmi javulás állandóan kell tisztasági betét. Most antibiotikus kúpokat használok, úgy állítja össze a gyógyszerész. Volt egy altatásos vizsgálatom - nem tudom, Önök használják-e ezeket a kifejezéseket, Szerbiából írok.
Exocervicitis nonspecifica chronca. N72. Endocervicitis nonspecifica chronica. N72. Phasis secretionis endometri.
A februári papa teszt II, III. A cervix törlet steril. A júliusi papa teszt II. Van még valami, a papíron, nem tudom jól fordítottam-e, masszív gyulladás, atrófia, kevert baktérium (patológiai) flóra.
Emellett méhszájsebem is van. Az orvosom semmit nem mond. Ki lehet ebből egyáltalán gyógyulni? Állandó felfázásnak vagyok kitéve. 47 éves vagyok, a menstruációm még rendszeres.
Köszönöm a türelmét, és várom a válaszát!

| hüvelygyulladás, hüvelyfolyás
| Petróczi, I.; Az Orvos válaszol - Dr. Petróczi István 2010 ;15(augusztusi)   InforMed

Válasz:  Ez egy automatikus üzenet.
Kedves Olvasóm!
Jelenleg szabadságon vagyok, nem tudok válaszolni kérdésére. Ideiglenes segítségként olvassa el honlapomon (www.drpetroczi.hu) a BETEGEIM LEGGYAKORIBB KÉRDÉSEI-nél írottakat.
Remélhetőleg választ talál problémájára.
Szeptember 6-a után dolgozom, ha megkeres, szívesen segítek.
Üdvözlettel:
dr. Petróczi István

Kapcsolódó cikkek a Hüvely és a külső nemi szervek gyulladása rovatban olvashatók.

2010-09-05 00:28:48
| hüvelygyulladás, hüvelyfolyás

Web Design & Development Prowebshop