PMS tünet?

Kérdés:  29 éves vagyok, 2 gyermekem van (2006, 2008). Februárban jelentkezett először a problémám. Márciusban teherbe estem, amely vetéléssel végződött 6 hetesen.
Problémám a következő: 28 napos ciklusaim vannak. A 14. naptól kezdődően alhasi görcsökkel küszködök. Ez a fájdalom nem 1-2-3 napos - ahogy sok helyen olvasom, hogy peteérés körül előfordul. Legutóbbi - azaz mostani ciklusomban - 14. napon enyhe barnás vérzést is észleltem reggelre, amely 1 napig tartott. Ilyen sem fordult még velem elő eddig soha. A 28 napos ciklusomban az utolsó 14 napot végig kíséri - és a 28. naphoz közeledve egyre erősebb.
Folyamatos fájdalomcsillapítón nem szeretnék élni - ennek okát próbáltam már kivizsgáltatni, de akkor annyival elintézték, hogy a hátrahajló méhem lehet az oka, feküdjek hason sokat. Ez a fájdalom most már hónapok óta végigkíséri a 14. naptól a ciklusaimat.
Fogamzásgátlót nem szeretnék szedni - mert tervben a 3. gyermek.
Mitől lehet ez?
Köszönöm szépen!

| endometriózis
| Petróczi, I.; Az Orvos válaszol - Dr. Petróczi István 2010 ;15(októberi)   InforMed

Válasz:  Neten át nem tudom megállapítani mi a baj. Jó lenne minél előbb összehozni azt a babát. Endometriózisra utaló jelet nem láttak?
Bővebb felvilágosításért olvassa el honlapomon (www.drpetroczi.hu) a BETEGEIM LEGGYAKORIBB KÉRDÉSEI-nél az endometriózisról írottakat.
Üdvözlettel:
dr. Petróczi István

Kapcsolódó cikkek a Endometriózis rovatban olvashatók.

2010-10-28 23:40:47
| endometriózis
hirdetés
hírdetés
data-full-width-responsive="true">
hírdetés

Web Design & Development Prowebshop