Hüvelygomba - Mit tegyek?

Kérdés:  A hüvelygombám kezelésével lenne kapcsolatos kérdésem. Ezzel a problémával már idén nyaralás után küzdöttem egyszer, sikeresen kikezelt a nőgyógyászom. Sajnos elmúlt napokban újra előjött az égő, viszkető érzés és a fehéres folyás-szerűség és tegnap előtt nemi aktus létesítésére sem voltam alkalmas - nem is mertünk próbálkozni, annyira viszketett és ez ésszerűnek tűnt.
Előtte nap viszont együtt voltunk (fogamzásgátlóval védekezünk) ezért félő, hogy a párom is elkapta.
Megfelelő lenne, ha a nyár végén használt - MACMIROR COMPLEX-et használom? Mellette ajánlatos a Canesten krém használata, és ezzel kenegesse/kezelgesse magát a párom is a visszafertőzés elkerülése végett?
Mától éppen menstruálok, a kezelés a menstruációm elmúltával kezdjem, igaz? Honnan lehet tudni a férfiról, hogy elkapta? Ha így van, vagy ha nem lehet tudni, orálisan történő dolog felé megengedett? A 12 napos kezelés végeztével még mennyit kellene várnunk (ha kellene) a nemi kapcsolat létesítésével?
Elnézést a sok kérdésért, de sajnos 3 héten belül nem tudok eljutni orvoshoz, úgyhogy azért fordultam most ily módon orvoshoz.
Válaszát előre is köszönöm!

| hüvelygyulladás, hüvelyfolyás
| Petróczi, I.; Az Orvos válaszol - Dr. Petróczi István 2010 ;15(decemberi)   InforMed

Válasz:  Öngyógyításról lebeszélem! Tenyésztést kell végezni, és aszerint lehet meggyógyítani.
Bővebb felvilágosításért olvassa el honlapomon (www.drpetroczi.hu) a BETEGEIM LEGGYAKORIBB KÉRDÉSEI-nél a folyásról írottakat.
Sikeres Újesztendőt kívánok!
Üdvözlettel:
dr. Petróczi István

Kapcsolódó cikkek a Hüvely és a külső nemi szervek gyulladása rovatban olvashatók.

2011-01-06 01:39:19
| hüvelygyulladás, hüvelyfolyás

Web Design & Development Prowebshop