Rózsaszínes folyás

Kérdés:  24 éves vagyok, soha nem szedtem fogamzásgátlót, van már két pici gyermekem (császárral születtek), mindig rendszeresen, pontosan jön meg a menzeszem - 28 naposak a ciklusaim. 4-5 napja múlt el a menzeszem teljesen, tehát már semmi nem volt 5 napja se barnázás, se semmi. Tegnap óta rózsaszínes, mályvaszínű folyásszerűségem van, és egyszer már volt egy kis vér is. Néha úgy fáj a méhem, mint peteéréskor, vagy mint menzesz előtt, de nem görcsöl, nem nyilalló fájdalom. Enyhe. Ilyen még soha sem volt.
Normális ez? Mitől lehet? Ugye beágyazódás nem lehet? Nekem eddig egyik terhességemnél sem volt. Bár ez nem valószínű! Nőgyógyásznál január 12- én voltam, ahol mindent rendben talált kívül-belül és megcsinálta a rákszűrést, csak annak még nincs meg az eredménye.
Ha rossz lenne az eredmény, mennyi idő alatt értesítenek?
Válaszát előre is köszönöm!

| hüvelygyulladás, hüvelyfolyás
| Petróczi, I.; Az Orvos válaszol - Dr. Petróczi István 2011 ;16(februári)   InforMed

Válasz:  A válaszhoz vizsgálat szükséges, mielőbb menjen el orvoshoz.
Ha megkeres, szívesen segítek, rendelőim címe és telefonom a honlapomon található.
Üdvözlettel: dr. Petróczi István

Kapcsolódó cikkek a Hüvely és a külső nemi szervek gyulladása rovatban olvashatók.

2011-02-17 23:38:27
| hüvelygyulladás, hüvelyfolyás

A női bajokról

Nyáron és azt követően is gyakorta keresték fel a nők a nőgyógyászati vagy bőrgyógyászati szakrendeléseket panaszukkal, mely leggyakrabban ágyéki viszketés, égés, a hüvelyből váladékozás, folyás. Gyakran idült fertőzésről van szó


Hüvelygombák

A hüvelyben jelentkező égő, viszkető érzés, amelyhez folyás társul, gyakran gombás fertőzésre utal. A fertőzés a hüvelyt és a nyílását egyaránt érinti.


Intim higiénia gyermekkorban is

Sok szülő még mindig tabuként kezeli a témát, pedig számos probléma megelőzhető lenne, ha beszélnének róla a gyerekkel. A kellemetlen tünetekkel járó fertőzések akár gyermekkorban is megjelenhetnek, nyáron pedig még nagyobb a fertőzés veszélye.


Az csukló ínhüvelygyulladása a kisbabás szülők betegsége

A De Quervain tenosynovitis, vagy más néven a csukló hüvelykujj felöli oldalának ínhüvelygyulladása, ismétlődő csuklómozgások, a csukló túlterhelése miatt jön létre. Kezelés nélkül a fájdalom tovább terjedhet a kéz vagy az alkar irányába, vagy mindkét területre.


Web Design & Development Prowebshop