Hormoneredmények

Kérdés:  Januárban IR-t diagnosztizáltak nálam, nincs PCOS-m és nem vagyok túlsúlyos. 160 cm és 46 kg. A doktornő nem írt fel met tablettát, hanem egyelőre csak keserűdinnye kapszulát kell szednem. Most voltam kontroll vérvételen, sajnos a doktornőhöz csak májusra kaptam időpontot.
Ön szerint, jók ezek az értékek? cn. 21- nap: TSH: 1,30 ref érték: 0,4-4,0 LH: 14,35 ref érték: 1,20-12,86 FSH: 7,20 ref: 1,20-9,00 Progeszteron: 8,73 ref érték: 16,40-59,02 I. trimeszter: 15,04-161,35 Tesztoszteron: 1,11 ref: 0,35-2,60 Ösztradiol: 642,2 ref: 179,9-1068,3 prolaktin: 333,2 ref érték: 70,8-566,5
Doktorúr szerint, az LH/FSH arány megfelelő? És a többi hormonérték?

| meddőség
| Petróczi, I.; Az Orvos válaszol - Dr. Petróczi István 2011 ;16(áprilisi)   InforMed

Válasz:  Szerintem lenne teendő, menjen másik orvoshoz, nem szimpatikus ez a kezelés! Szülni mikor szeretne? (Gondok lehetnek.)
Bővebb felvilágosításért olvassa el honlapomon (www.drpetroczi.hu) a BETEGEIM LEGGYAKORIBB KÉRDÉSEI-nél a meddőségről írottakat.
Ha megkeres, szívesen segítek, rendelőim címe és telefonom a honlapomon található.
Üdvözlettel: dr. Petróczi István

Kapcsolódó cikkek a Meddőség rovatban olvashatók.

2011-04-30 00:35:41
| meddőség