Csípős vizelet, hüvelyben kellemetlen érzés

Kérdés:  19 éves vagyok, fél éve vagyok együtt a párommal. Vele élek először rendszeres szexuális életet, és amióta elkezdtük, tele vagyok panaszokkal. (Annak ellenére írom ezt, hogy a párom mindig igényes és tiszta, és persze MINDIG használunk óvszert.)
Szóval, amióta megtörtént az első aktus 2 hetente csíp a pisim. Amikor elmentem orvoshoz, megállapították, hogy tele van vérrel és gennyel, adtak antibiotikumot, amit 10 napig kellett szednem. Eltelt 2 hét és újrakezdődött, ismét kaptam antibiotikumot. Aztán 2 hét múlva ismét, de akkor már nem mentem el orvoshoz, hanem 2 nap alatt elmúlt.
Ez még megismétlődött párszor, majd elkezdett az alhasam fájni, 1 napig (a menstruációm még messze volt). Azóta viszont ez elmúlt, de érzem, hogy csíp a hüvelyem és kellemetlen szagú. Ez 2 napja van.
Ma lett volna lehetőségem elmenni orvoshoz, hogy kiderítsem, hogy gomba-e, de megjött a menstruációm ma reggel.
Miért jönnek ezek a tünetek, amióta szexuális életet élek? Ha gomba, jelent veszélyt, hogy megjött a menzeszem (pl. nagyobb fertőzésveszély)?
Előre is köszönöm a válaszát!

| hüvelygyulladás, hüvelyfolyás
| Petróczi, I.; Az Orvos válaszol - Dr. Petróczi István 2011 ;16(májusi)   InforMed

Válasz:  Az ok kiderítésére tenyésztést kellene végezni.
Bővebb felvilágosításért olvassa el honlapomon (www.drpetroczi.hu) a BETEGEIM LEGGYAKORIBB KÉRDÉSEI-nél a folyásról írottakat.
Ha megkeres, szívesen segítek, rendelőim címe és telefonom a honlapomon található.
Üdvözlettel: dr. Petróczi István

Kapcsolódó cikkek a Hüvely és a külső nemi szervek gyulladása rovatban olvashatók.

2011-05-21 00:02:59
| hüvelygyulladás, hüvelyfolyás

Web Design & Development Prowebshop