Sárgás hüvelyváladék

Kérdés:  23 éves elkeseredett lány vagyok. Lassan fél éve szenvedek sárgás folyástól és viszketéstől. Az első vizsgálatok (kenet és tenyésztés) E coli és gombás fertőzést mutattak. Antibiotikumos kezelést kaptam, illetve a gombára is írt fel gyógyszert a doktor. Azonban nem akart elmúlni. Ismét visszamentem, de akkor csak kenetet vettek.
Gombát mutatott ki (de előtte is csak a tenyésztés mutatta ki az E colit). Ismét kaptam gyógyszert és ez így ment még pár hónapig.
Aztán nemrég ismét vettek kenetet és ismét kimutatta az E colit és a gombát is. Azóta is kezeltek, de azóta sem múlik a folyás, úgyhogy gondolom, ugyanúgy meg van még mindig a fertőzés. Az elmúlt fél évben már rengeteg gyógyszert írtak fel, és ennek ellenére sem múlik el.
Már nem tudom, mi tévő legyek. Partnerem nincs, úgyhogy a visszafertőződés így nem lehetséges. Mi lehetne a megoldás? Gyógyszereket nem szeretnék már szedni.
Előre is köszönöm a válaszát!

| hüvelygyulladás, hüvelyfolyás
| Petróczi, I.; Az Orvos válaszol - Dr. Petróczi István 2011 ;16(májusi)   InforMed

Válasz:  Nem csak a partnertől lehet fertőződni!
Bővebb felvilágosításért olvassa el honlapomon (www.drpetroczi.hu) a BETEGEIM LEGGYAKORIBB KÉRDÉSEI-nél a folyásról írottakat.
Üdvözlettel:
dr. Petróczi István

Kapcsolódó cikkek a Hüvely és a külső nemi szervek gyulladása rovatban olvashatók.

2011-06-03 21:07:13
| hüvelygyulladás, hüvelyfolyás

Web Design & Development Prowebshop