Hüvelyfolyás, viszketés, fájdalom

Kérdés:  43 éves, kétszer szült nő vagyok. 3 éve műtöttek, mert p3-as citológiám volt, hámfalsérülés miatt, legalábbis ezt mondta az orvos.
Azóta szinte havonta van valami problémám. Vagy erős, barna, nagyon bűzös folyás, vagy túrószerű váladék. Olykor viszketés, égés a nemi szervemen. Olyan, mintha ez az állandó váladékozás teljesen felsértené a belsőmet.
Kezeltek már a férjemmel közösen is. Szedtem rengeteg antibiotikumot, Canesten krémet használtam. 1 hete Dermyc kapszulát kaptam, ebből 1 szemet a férjemnek kellett bevenni, nekem pedig a maradék hármat kéthetente kell bevennem. Pár napig jó volt, most a menzesz előtt 4 nappal újra jelentkezett a barnás folyás, ami nagyon bűzös.
Megkeseríti az életem már 3 éve az, hogy állandóan problémám van, és nem tudom az okát. Az orvosom szerint, valami gomba okozza a bajt. Kérdezte, hogy sok édességet, húst eszem-e, mert ez is befolyásol sok mindent. Ez nem jellemző rám.
Tri-Regolt szedek már nagyon régen, de az orvosom szerint nem kell váltanom, ha nem okoz problémát.
Sokszor a férjemnek is ég és viszket. Közösen is szedtünk már antibiotikumot. Műtét előtt soha nem volt ilyen problémám, csak az éves rutinvizsgálat derítette ki, hogy műteni kell.
Legyen szíves megírni, mi okozhat ilyen problémát? Maszekorvoshoz járok, de volt már, hogy mást is felkerestem, de a tőle kapott kezelés sem használt.
Tisztelettel várom válaszát!

| hüvelygyulladás, hüvelyfolyás
| Petróczi, I.; Az Orvos válaszol - Dr. Petróczi István 2011 ;16(májusi)   InforMed

Válasz:  Önnek két betegsége van:
1./ hüvelygyulladás, (folyás) emiatt tenyésztést kellene végezni és
2./ hormonzavar, amit a tabletta nem tud megszüntetni. (Egyébként 40 felett tilos a tabletta! Csak injekcióval vagy spirállal védekezhet.)
Ezt a hormonzavart is kezelni kellene, az injekció valószínű jó lenne.
Bővebb felvilágosításért olvassa el honlapomon (www.drpetroczi.hu) a BETEGEIM LEGGYAKORIBB KÉRDÉSEI-nél az injekcióról írottakat.
Ha megkeres, szívesen segítek, rendelőim címe és telefonom a honlapomon található.
Üdvözlettel: dr. Petróczi István

Kapcsolódó cikkek a Hüvely és a külső nemi szervek gyulladása rovatban olvashatók.

2011-06-20 23:23:15
| hüvelygyulladás, hüvelyfolyás
hirdetés
hírdetés
data-full-width-responsive="true">
hírdetés

Web Design & Development Prowebshop