Állandó hüvelyfájdalom

Kérdés:  A problémám lassan két éve, augusztusban kezdődött. Párszor előfordult, hogy kevés ruhában voltam kint a hidegben abban az évben, úgyhogy felfázhattam többször. Úgy kezdődött, hogy állandóan azt éreztem, hogy pisilés után nem ürülök ki teljesen. Aztán egy-két hétre rá egyik pillanatról a másikra, elvesztettem a szexuális igényemet, nem éreztem nemi vágyat. Nem értettem miért, teljesen kétségbe estem.
Elmentem urológushoz, Baktériumot, gennyet, vért talált a vizeletemben. Antibiotikumokat szedtem rá. Aztán hüvelyfolyásom is lett, és a hüvelyváladéknak és a külső nemi szervemnek is bűzös szaga lett, enyhe, tompa fájdalmat éreztem az alhasamban.
Elmentem nőgyógyászhoz. Hüvelykúpot, antibiotikumot írt fel. Közben kialakult egy állandó fájdalomérzet a hüvelytornácomnál, húgycsövemnél. Állandóan fáj, olyan érzés, mint például az ideggyulladás, vagy az ínygyulladás.
Egyik orvostól a másikig jártam. Mindenhol csak hüvelykúpokat, krémeket, antibiotikumokat írtak fel, de nem mulasztották el a fertőzést, amit - a tenyésztés alapján kiderült, hogy - az Escherichia coli baktérium okoz, és a bűzös szagot is ez okozza.
Egyik orvos sem tudta megmondani, hogy mi okozza az állandó fájdalmat a hüvelytornácnál és a húgycsövemnél. Voltam hólyagtükrözésen is, de nem derült ki semmi.
2010. március végén 6 cm-es cisztát operáltak ki laparoszkópiaval a jobb petefészkemről. Azt mondták, hogy van még ott egy kisebb ciszta is, de azt csak akkor veszik ki, ha megnő. Mindeközben a hüvelygyulladás és az állandó fájdalom fennállt.
6 hétig csináltam tengeri sós ülőfürdőt minden nap, de nem segített. Nyáron elmentem a Vargha Gyógymód Intézetbe ideg-inger terápiára. Négy hónapon keresztül kétszer egy héten jártam kezelésekre. Nagyon sokba került. Enyhített a fájdalmon, a fertőzés nem szűnt meg, és novemberben erős fájdalmat kezdtem érezni az alhasamban, és véreztem is.
Elmentem nőgyógyászhoz, kiderült, hogy méhnyakcsatorna-gyulladásom és méhszájsebem is van. Lapisszal ecsetelt. Antibiotikumot szedtem, de nem segített. Az alhasi fájdalmon enyhített, de a többi tünet megmaradt.
Decemberben elmentem egy természetgyógyászhoz. Méregtelenítő teakeveréket (Máriatövis-kivonattal, táplálék-kiegészítőket: yucca, echinacea, aloe vera, gape fruit kivonat, probiotikum, papaya, flavin7, homoktövis, fokhagyma-kapszula) vettem nála. Három hónapig csináltam a Candida diétát. Rózsa-, levendula illóolajjal, majd citrom illóolajjal végeztem hüvelyöblítést. Kakukkfű és citromfű illóolajos ülőfürdőt csinálok szinte minden nap. Enyhített a fájdalmon a kúra, de nem szüntette meg, és a fertőzést sem.
1 hónapja elmentem egy másik természetgyógyászhoz is. Ő kvantumgyógyítással is foglalkozik. Tőle NES HEALTH Információs cseppeket vettem. Még nem nagyon érzek javulást. Tegnapelőtt elkezdtek rosszabbodni a tüneteim. Sokkal jobban fáj a hüvelybemenet, hüvelytornác, húgycső környéke. Az alhasam is fáj. És vért vettem ma észre a bugyimon. Valószínűleg a méhszájsebem vérzik.
Nem tudom, mit csináljak. Ha elmegyek orvoshoz, úgyis csak antibiotikumot ír fel, ráadásul kibírhatatlanul fáj egy sima nőgyógyászati vizsgálat is, pedig nem vagyok kényes. Mitől lehet az állandó fájdalom? Hogyan szabadulhatnék meg az E. colitól? Hogyan gyógyulhatnék meg? Mit tudna nekem tanácsolni?

| hüvelygyulladás, hüvelyfolyás
| Petróczi, I.; Az Orvos válaszol - Dr. Petróczi István 2011 ;16(júniusi)   InforMed

Válasz:  Elég sok felesleges (és sok pénzt igénylő) kitérőt tett a gyógyulást keresve!
A Coli-t addig kell antibiotikummal kezelni, amíg a tenyésztés negatív nem lesz. Emellett bizonyos higiénés szabályokat betartva meg kell akadályozni az újrafertőződést. Ja, és a párját is kezelni kell!
Bővebb felvilágosításért olvassa el honlapomon (www.drpetroczi.hu) a BETEGEIM LEGGYAKORIBB KÉRDÉSEI-nél a folyásról írottakat.
Ha megkeres, szívesen segítek, rendelőim címe és telefonom a honlapomon található.
Üdvözlettel: dr. Petróczi István

Kapcsolódó cikkek a Hüvely és a külső nemi szervek gyulladása rovatban olvashatók.

2011-06-20 23:42:43
| hüvelygyulladás, hüvelyfolyás

Web Design & Development Prowebshop