Irritáció szex közben

Kérdés:  23 éves vagyok. Párkapcsolatban élek, körülbelül 1 éve élünk szexuális életet. Elejétől fogva óvszerrel védekezünk. Mostanában viszont irritál az óvszer. Óvszerallergiára azért nem gondolok, mert próbáltunk többfajtát és nem volt változás, úgy gondolom, hogy annak az elejétől fogva irritálnia kellett volna.
Volt visszatérő hüvelygombám, amivel minden alkalommal elmentem nőgyógyászhoz. Legutóbb krémet és gyógyszert is kaptam. Ez körülbelül 1 hónapja volt. Kimaradt egy havi vérzésem is, de az orvos azt mondta, hogy ez nem függ össze, mert ez hormonális probléma, de ebben a hónapban rendesen volt vérzésem is.
Igazából nem tudok mire gondolni, mert tényleg szex közben is nagyon vigyázunk, és épp a gombakezelés miatt egy jó ideje nem is éltünk szexuális életet. Már síkosítót is próbáltuk, de akkor is fájt a szex.
Válaszát előre is köszönöm!

| hüvelygyulladás, hüvelyfolyás
| Petróczi, I.; Az Orvos válaszol - Dr. Petróczi István 2011 ;16(októberi)   InforMed

Válasz:  Kézenfekvő a válasz: tablettával védekezzen, mint a többi nő, és ettől függetlenül tenyésztést kell végezni a folyás okának kiderítésére, (és aszerint kell kezelni).
Bővebb felvilágosításért olvassa el honlapomon (www.drpetroczi.hu) a BETEGEIM LEGGYAKORIBB KÉRDÉSEI-nél a tablettáról és a folyásról írottakat.
Mielőbb cselekedjen, mert a párja meg fogja unni a panaszkodást.
Ha megkeres, szívesen segítek, rendelőim címe és telefonom a honlapomon található.
Üdvözlettel: dr. Petróczi István

Kapcsolódó cikkek a Hüvely és a külső nemi szervek gyulladása rovatban olvashatók.

2011-10-26 03:09:46
| hüvelygyulladás, hüvelyfolyás

Web Design & Development Prowebshop