Hüvelygomba - Ezüstkolloid?

Kérdés:  33 éves nő vagyok, 3 gyerekem van. A főproblémám, hogy állandóan visszatérő hüvelygombám van. Utolsó két szülésem után kezdődött mindig (régen is volt, csak nem havi és most már kétheti rendszerességgel). Már mindent kipróbáltam, probiotikumok, immunológus is írt fel gyógyszereket, semmi nem segít hatásosan. Most Mycosyst szedek. Amíg hetente szedtem rendben is volt, sőt még a kétheti adagolás is, de most, hogy már havonta egyszer kell bevennem, így már megint előjön.
Nagyon el vagyok keseredve.
Ön mit ajánlana? Hallottam az Ezüstkolloidról, hogy segíthet, már vettem is, de kicsit félek tőle. Mi a véleménye, esetleg tapasztalata vele?
Köszönöm!

| hüvelygyulladás, hüvelyfolyás
| Petróczi, I.; Az Orvos válaszol - Dr. Petróczi István 2011 ;16(novemberi)   InforMed

Válasz:  Eszébe ne jusson! Nagyon nagy bajt csinálhat vele!
Tenyésztést kell végezni, és aszerint kezelni, amíg egészséges nem lesz.
Utána vigyáznia kellene, hogy ne fertőződjön újra.
Bővebb felvilágosításért olvassa el honlapomon (www.drpetroczi.hu) a BETEGEIM LEGGYAKORIBB KÉRDÉSEI-nél a folyásról írottakat.
Ha megkeres, szívesen segítek, rendelőim címe és telefonom a honlapomon található.
Üdvözlettel: dr. Petróczi István

Kapcsolódó cikkek a Hüvely és a külső nemi szervek gyulladása rovatban olvashatók.

2011-11-30 07:50:52
| hüvelygyulladás, hüvelyfolyás

A női bajokról

Nyáron és azt követően is gyakorta keresték fel a nők a nőgyógyászati vagy bőrgyógyászati szakrendeléseket panaszukkal, mely leggyakrabban ágyéki viszketés, égés, a hüvelyből váladékozás, folyás. Gyakran idült fertőzésről van szó


Hüvelygombák

A hüvelyben jelentkező égő, viszkető érzés, amelyhez folyás társul, gyakran gombás fertőzésre utal. A fertőzés a hüvelyt és a nyílását egyaránt érinti.


Intim higiénia gyermekkorban is

Sok szülő még mindig tabuként kezeli a témát, pedig számos probléma megelőzhető lenne, ha beszélnének róla a gyerekkel. A kellemetlen tünetekkel járó fertőzések akár gyermekkorban is megjelenhetnek, nyáron pedig még nagyobb a fertőzés veszélye.


Az csukló ínhüvelygyulladása a kisbabás szülők betegsége

A De Quervain tenosynovitis, vagy más néven a csukló hüvelykujj felöli oldalának ínhüvelygyulladása, ismétlődő csuklómozgások, a csukló túlterhelése miatt jön létre. Kezelés nélkül a fájdalom tovább terjedhet a kéz vagy az alkar irányába, vagy mindkét területre.


Web Design & Development Prowebshop