Terhesség és gyógyszer

Kérdés:  Cedaxot és Clarinase-t szedtem. Arra lennék kíváncsi, hogy árthat-e a magzatnak, ha még nem tudtam, hogy terhes vagyok? Sajnos nem tudtam szólni az orvosomnak, mert még nem maradt el a menzeszem.

| gyógyszerszedés terhességben, terhesség
| Petróczi, I.; Az Orvos válaszol - Dr. Petróczi István 2012 ;17(áprilisi)   InforMed

Válasz:  Nem fokozza a fejlődési rendellenesség kockázatot, nyugodtan szedje.
Sok kismama is szedi, mert utóbbi időben a kismamaság alatt sok addig panaszmentes nőnél is fellép az orrdugulás valamiért. (A családunkban is előfordult.)
Ha kimarad a vérzés, menjen el vizsgálatra!
Olvassa el honlapomon (www.drpetroczi.hu) a BETEGEIM LEGGYAKORIBB KÉRDÉSEI-nél a várandósságról írottakat.
Üdvözlettel:
dr. Petróczi István

Kapcsolódó cikkek a Gyógyszerszedés és terhesség rovatban olvashatók.

2012-04-30 07:53:21
| gyógyszerszedés terhességben, terhesség
hirdetés
hírdetés
data-full-width-responsive="true">
hírdetés

Web Design & Development Prowebshop