Hüvelygyulladás?

Kérdés:  Én egy 35 éves, kétgyermekes anyuka vagyok, a problémám elég régóta fennáll, de pontos választ kérdéseimre eddig senki nem tudott adni.
A problémám 10 évvel ezelőtt kezdődött az első kisfiam születése után. Azóta folyamatos hüvelygyulladásom, különböző gombás fertőzéseim vannak kisebb nagyobb szünetekkel.
Orvosomhoz évekig jártam, szinte mindig valamiféle kúpot, tablettát írt fel és már magam is próbálkoztam különböző gyógyhatású készítményekkel, de tartós javulást nem hozott semmi.
Tüneteim: Folyamatos váladékozás a hüvelyből, különböző váladékokkal, égő, duzzadt és vörös szeméremajkak aktus után. Időnként duzzadt nyirokcsomók a szeméremajkakon, ami pár nap alatt elmúlik. A tünetek a menstruációm után 2 héttel a legerősebb, és egyre fokozódik a következő ciklusig.
Ez az egész dolog teljesen megkeserítette a házaséletemet is, így szeretnék segítséget kérni, ha lehetséges. Remélem, végre valaki tud választ adni miért és mitől van ez az egész borzalom?
Előre is köszönöm!

| hüvelyfolyás, hüvelygyulladás
| Petróczi, I.; Az Orvos válaszol - Dr. Petróczi István 2012 ;17(májusi)   InforMed

Válasz:  Ön valószínűleg mindig újrafertőződik. A kezelések tenyésztés eredménye alapján történtek?
Bővebb felvilágosításért olvassa el honlapomon (www.drpetroczi.hu) a BETEGEIM LEGGYAKORIBB KÉRDÉSEI-nél a folyásról írottakat.
Ha megkeres, szívesen segítek, rendelőim címe és telefonom a honlapomon található.
Üdvözlettel: dr. Petróczi István

Kapcsolódó cikkek a Hüvely és a külső nemi szervek gyulladása rovatban olvashatók.

2012-05-28 05:11:05
| hüvelygyulladás, hüvelyfolyás
hirdetés
hírdetés
data-full-width-responsive="true">
hírdetés

Web Design & Development Prowebshop