Spirál levétele, fogamzásgátló tabletta

Kérdés:  Négy éve van GoldLily normál spirálom. Az utóbbi egy évben nagyon sok gondom volt vele. Menstruáció előtt mindig jöttek a kellemetlen tünetek, égő érzés a hüvelyben, sárgás folyás, diszkomfort érzés. Az utóbbi időben ez már nem csak a menstruáció előtt jött, hanem gyakrabban.
Az orvosom mondta, hogy nincs gyulladásom, a cytológiai eredményem is negatív lett; sajnos a spirál gyulladás nélkül is tud ilyen tüneteket generálni, és váladékot is kreál a hüvelyben, ezért van a folyás. Azt mondta, próbáljak heti egy tejsavas kúpot használni, de ez sem segített. Mára nagyon elegem lett, és úgy döntöttem, levetetem.
Ha levetettem, 2-3 hónapig nem szeretnék tablettát szedni (szeretnék regenerálódni), viszont utána igen. Sajnos migrénre hajlamos vagyok, mikor Cerazette-et és Lyndinette-et szedtem, menzesz alkalmával mindig 2-3 napos migrénem volt.
Ismer esetleg olyan tablettát, amelyet migrénre hajlamosok is szedhetnek, és kisebb valószínűséggel fordul elő mellette a kellemetlen fejfájás? 36 éves vagyok, 2 gyermekem van, nem dohányzom, és nincs olyan betegségem, amelyet gyógyszerrel kellene kezelni.

| fogamzásgátlás, fogamzásgátló
| Petróczi, I.; Az Orvos válaszol - Dr. Petróczi István 2012 ;17(májusi)   InforMed

Válasz:  A fogamzásgátló injekció ideális az Ön számára. Az megoldja gondjait.
Bővebb felvilágosításért olvassa el honlapomon (www.drpetroczi.hu) a BETEGEIM LEGGYAKORIBB KÉRDÉSEI-nél a tablettánál az injekcióról írottakat.
Üdvözlettel:
dr. Petróczi István

Kapcsolódó cikkek a Fogamzásgátlás rovatban olvashatók.

2012-06-03 08:15:23
| fogamzásgátló, fogamzásgátlás
hirdetés