Hüvelyfolyás, égő érzés - Orvosi vizsgálat

Kérdés:  19 eves nö vagyok, erös szagu folyasom van, mar egy ideje (jo par honapja), azon kivül szex közben többször egö erzest erzek a hüvelyemben, ehhez mar tarsult egy-ket elvaltozas a (velemenyem szerint) a mehemen, bar erre nem vennek merget, mivel nem szoktam odabent piszkalodni, de talan az az lehet.
Nem arra kerem Önt, hogy mondja meg, mi lehet a bajom, sokkal inkabb arra, hogy az altalam szörnyünek velt orvosi vizsgalatok sorozatanak (valoszinüsegeröl) tajekoztasson, sok eves tapasztalatara hagyatkozva.
Nagyjabol milyen vizsgalatokon kell atesnem majd az orvosomnal? Arrol mar van fogalmam, hogy le fognak szidni, miert nem jelentem meg elöbb, es erre talan a felelmem nem magyarazat (talan maganrendeles kellene). De kerem, nagyjabol vazolja fel nekem, mit fognak velem csinalni? Ha nagyjabol tudnam mire szamitsak, nagyon halas lennek Önnek, es el mernek indulni a kivizsgalasra is.

| hüvelygyulladás, hüvelyfolyás, hüvelyfájdalom
| Petróczi, I.; Az Orvos válaszol - Dr. Petróczi István 2012 ;17(júniusi)   InforMed

Válasz:  Felnyúlnak gumikesztyűs ujjal, majd egy műszerrel megnézik a méhszájat és a folyás kinézetét. Eközben egy pálcával rákszűrést is levesznek. Ez kevesebb ideig tart, mint ezt elolvasta. Mindez elviselhető, nem fáj. (A fogorvos sokkal rosszabb.)
Ne tétovázzon, mert nagyobb baj lehet, menjen mielőbb!
Esetleg kérje anyukáját, hogy kísérje el.
Bővebb felvilágosításért olvassa el honlapomon (www.drpetroczi.hu) a BETEGEIM LEGGYAKORIBB KÉRDÉSEI-nél a folyásról írottakat.
Ha megkeres, szívesen segítek, rendelőim címe és telefonom a honlapomon található.
Üdvözlettel: dr. Petróczi István

Kapcsolódó cikkek a Hüvely és a külső nemi szervek gyulladása rovatban olvashatók.

2012-06-11 08:51:21
| hüvelygyulladás, hüvelyfolyás, hüvelyfájdalom

Web Design & Development Prowebshop