Visszatérő húgyúti panaszok

Kérdés:  "Felfázásos" panaszaim (csípő, fájó, néha hasító vizelés jellemzően a vizelet végén, de időnként a fájdalom vizelet közben is, gyakori vizelési inger) térnek vissza rendszeresen, de mindig a menstruáció 1-3. napján. Még nem szültem gyermeket, de 1-2 éven belül szeretnék (idén töltöm a 30-at). Stabil párkapcsolatban élek, ő a 2. az életemben.
2011. februárban, majd márciusban jött elő először a panasz, akkor talán valóban felfázhattam a lábamról, de akkor is menzesszel együtt jelentkezett.
Háziorvos antibiotikumot írt fel, rendbejöttem. Aztán nyáron nem jött elő. 2011. decembertől minden hónapban a menzesszel együtt előjön a vizelési panasz, és mindig csak antibiotikummal tudok kigyógyulni.
Nőgyógyászaton citológia P2, hüvelykenetből nem tenyészett ki baktérium, vizsgálatnál mindent rendben találtak. Urológia vizsgálaton mindent rendben találtak. Vizelettenyésztésnél nem tenyészett ki baktérium. Hasi ultrahangnál mindent rendben találtak. Vérvétel rendben, lényeges eltérés nem volt.
Nőgyógyász (2 nőgyógyásznál is jártam) az urológia irányában lát esetleges problémát, az urológián viszont nőgyógyászati problémát vélnek látni ebben.
Miután úgy tűnt, mindenütt minden rendben van, de valójában mégsem, biorezonancia felmérésre mentem, túl vagyok 12 kezelésen, elvileg mostanra vagyok gyógyult - de ma a menzesz reggel, a csípő vizelet este jelentkezett.
Mit tud javasolni, milyen irányban folytassam a vizsgálatokat, mi lehet a probléma forrása?
Válaszát előre is nagyon köszönöm!

| hüvelygyulladás, hüvelyfolyás, hüvelyfájdalom
| Petróczi, I.; Az Orvos válaszol - Dr. Petróczi István 2012 ;17(júniusi)   InforMed

Válasz:  Kár volt a pénzért a biorezonanciás csodadoktornál. Érzésem szerint, Ön tampont használ és ettől fertőződik vérzésekkor. A tenyésztések vérzés alatt történtek? Érdemes lenne Chlamydiát is nézni.
Bővebb felvilágosításért olvassa el honlapomon (www.drpetroczi.hu) a BETEGEIM LEGGYAKORIBB KÉRDÉSEI-nél a folyásról írottakat.
Ha megkeres, szívesen segítek, rendelőim címe és telefonom a honlapomon található.
Üdvözlettel: dr. Petróczi István

Kapcsolódó cikkek a Hüvely és a külső nemi szervek gyulladása rovatban olvashatók.

2012-06-11 08:51:21
| hüvelygyulladás, hüvelyfolyás, hüvelyfájdalom

Web Design & Development Prowebshop