Herpesz és Candida

Kérdés:  Kimondhatatlanul kétségbe vagyok esve. 33 éves, elvált nő vagyok, még nem szültem. Sok éve már, hogy állandóan visszatérő Candidaval küszködöm, de 1 éve sokkal rosszabb a helyzet, nincs hónap, hogy ne lenne sűrű fehér folyásom, viszkető érzéssel kísérve. Jelenleg Angliában dolgozom, de az itteni orvosok is csak a tünetet kezelik, ilyen-olyan antibiotikummal, krémmel, illetve nyugtatgatnak, hogy ezzel együtt lehet élni, népbetegség, na persze.
Én az okot szeretném megtalálni, nem a tüneteket ideig-óráig elmulasztani, és bizonyára ez a folyamatosan fennálló állapot okozhat sokkal komolyabb problémát is.
Emellett most már havi szinten jelentkező HSV 2 herpesz is keseríti az életem, hol a számon, hol a nemi szerven (többnyire menstruáció környékén, ugyanazon a helyen).
Nekem ne mondja senki, hogy ez normális, valami komoly dolognak kell a háttérben lenni, vagy nem jól gondolom?
Az otthoni orvosom Ezüstkolloidos irrigálást, immunerősítést javasolt, amit alkalmazok is, grapefruitmag-kivonatot is használok, de semmi nem segít. Mindezek a problémák erősen befolyásolják a szexuális életemet is, hiszen ha épp nem menstruálok, akkor vagy herpeszem van, vagy épp Candida. Ezzel nem lehet együtt élni!
Valószínű, hogy az immunrendszeremmel nincs rendben minden, stressz van az életemben, mint mindenki másnak is, vagy talán hiányzik valamilyen ásványi anyag, vitamin, vagy mi lehet a háttérben és legfőképpen milyen vizsgálat adhatna egyértelmű választ arra, hogy mi a gond, és mit lehet tenni?
Nagyon szépen kérem, adjon tanácsot, mert nagyon el vagyok keseredve!
Előre is köszönöm válaszát!
A teherbeesést gátolhatja a Candida állandó jelenléte (még anno a férjemmel próbálkoztunk 1 éven át, de akkor nem sikerült, talán ezért is)?

| hüvelyfájdalom, hüvelyfolyás, hüvelygyulladás
| Petróczi, I.; Az Orvos válaszol - Dr. Petróczi István 2012 ;17(júniusi)   InforMed

Válasz:  Javaslom, jöjjön haza és itt menjen el orvoshoz! Lehetséges, hogy mindig újrafertőződik.
Bővebb felvilágosításért olvassa el honlapomon (www.drpetroczi.hu) a BETEGEIM LEGGYAKORIBB KÉRDÉSEI-nél a folyásról írottakat.
Üdvözlettel:
dr. Petróczi István

Kapcsolódó cikkek a Hüvely és a külső nemi szervek gyulladása rovatban olvashatók.

2012-06-18 06:03:03
| hüvelygyulladás, hüvelyfolyás, hüvelyfájdalom

Web Design & Development Prowebshop