Vizelési probléma, fájdalmas szex

Kérdés:  Uj kapcsolatba kezdtem es parommal meg nem vagyunk osszeilloek szexualis teren. Eloszor fordult elo olyan problemam, hogy nem voltam eleg nedves behatolaskor, ami termeszetesen fajdalmas erzesekkel jart, viszont meg szegyeltem vele errol beszelni.
Most meg egy holyaghuruthoz hasonlo problemaval is kuszkodom: eros vizelesi ingerem van, de vizeleskor csak egy-ket csepp tavozik, es az inger megmarad es nagyon kinoz. Es vizeles utan csipo erzest erzek. Ez az emlitett szexualis problema utan jott elo par orara.
A kettonek lehet koze egymashoz? Lehetseges, hogy valami megsertodott a huvelyemben? Eleg nehez helyzetben vagyok, mivel kulfoldon vagyok es nem tudom hova lehetne fordulni es szeretnem, ha egy kiindulasi pontot tudna nekem nyujtani.
Elore is koszonom!

| fájdalmas szex, fájdalmas vizelés, hüvelyfájdalom, hüvelygyulladás, hüvelyfolyás
| Petróczi, I.; Az Orvos válaszol - Dr. Petróczi István 2012 ;17(augusztusi)   InforMed

Válasz:  Feltétlen menjen orvoshoz, ha kell, jöjjön haza! Valószínűleg hüvelyfertőzést kapott, és ebből a húgyhólyag is megfertőződött. Vizsgálat és gyógyszeres kezelés szükséges!
A jövőre nézve, javaslom új kapcsolatnál a gumi használatát.
Bővebb felvilágosításért olvassa el honlapomon (www.drpetroczi.hu) a BETEGEIM LEGGYAKORIBB KÉRDÉSEI-nél a folyásról írottakat.
Üdvözlettel:
dr. Petróczi István

Kapcsolódó cikkek a Hüvely és a külső nemi szervek gyulladása rovatban olvashatók.

2012-08-21 05:42:18
| hüvelygyulladás, hüvelyfolyás, hüvelyfájdalom, fájdalmas szex, fájdalmas vizelés

Web Design & Development Prowebshop