Fogamzásgátló és Frontin

Kérdés:  23 éves vagyok. Az orvosom a Rezia fogamzásgátlót írta fel, amiből az első levelet be is szedtem, jelenleg a 4 napos szünetben vagyok, 26. nap, a placebo tablettákat is beszedtem rendesen.
A vérzésem nem jött meg, viszont két napja iszonyatos levertség kínoz, járás és állás közben szédülök, a tarkómban erős fájdalmat érzek, szinte felkelni sincs erőm, sem kedvem, koncentrálni nem tudok, a vérnyomásom nagyon alacsony, folyamatos szomjúságérzetem van.
Emellett 3 hónapja újra el kellett kezdenem a Frontin nyugtató szedését, mert pánikrohamaim voltak, a menstruációm lefolyása már ebben az időszakban sem volt a megszokott.
Olvastam, hogy a fogamzásgátló felerősítheti a nyugtató hatását, aminek szintén mellékhatása lehet a szédülés stb.
Nem tudom, hogy a nyugtató miatt, vagy a fogamzásgátló miatt jelentkeztek ezek a tünetek? Vagy a kettő együttesen okozta?
Előre is köszönöm!

| fogamzásgátló, fogamzásgátlás
| Petróczi, I.; Az Orvos válaszol - Dr. Petróczi István 2012 ;17(augusztusi)   InforMed

Válasz:  Szerintem állapota nem a tablettával függ össze! Menjen el a családorvoshoz, kérjen egy nagy labort. Valami belgyógyászati betegség okozza ezeket a panaszokat.
A tablettaszedést viszont folytassa, de a nőgyógyászát is keresse fel.
Bővebb felvilágosításért olvassa el honlapomon (www.drpetroczi.hu) a BETEGEIM LEGGYAKORIBB KÉRDÉSEI-nél a fogamzásgátló tablettáról írottakat.
Üdvözlettel:
dr. Petróczi István

Kapcsolódó cikkek a Fogamzásgátlás rovatban olvashatók.

2012-08-29 00:58:30
| fogamzásgátló, fogamzásgátlás
hirdetés
hirdetés
data-full-width-responsive="true">
hirdetés

Web Design & Development Prowebshop