Meddőség

Kérdés:  29 eves no vagyok. Parommal ket eve szeretnenk babat, sikertelenul. Tapolcara jarunk a Pannon Reprodukcios Intezetben, ahol kiderult, hogy pajzsmirigy-tulmukodesem van es allitolag ez is okozhatja a mddoseget. Kaptam l-rioxin henninget, amit most szedek folyamatos vervetel mellett. Hogy ne kelljen mindig Tapolcara atjarni vervetelre, elmentem tegnap a haziorvoshoz, hogy nem lehetne-e kerni vervetelt itt? Na most ketszer is rakerdezett a haziorvosom, hogy nem kuldott a taplcai orvos endrokinologiara es ultrahangra? Mondtam en, hogy nem, mert csak a gyogyszert kaptam. Elgge fel volt haborodva, hogy hogyan tehet egy orvos ilyet.
A honap vegen inszeminaciom lenne Tapolcan, csak bennem ezek utan felmerul a kerdes, hogy megmarad-e ez a baba, ha sikerul is a beultetes (a pajzsmirigy miatt)? Mert az endrokinologiara meg csak negy honapra kaptam idopontot.

| meddőség
| Petróczi, I.; Az Orvos válaszol - Dr. Petróczi István 2012 ;17(októberi)   InforMed

Válasz:  TSH nevű hormont kell megnézni, továbbá célszerű egy terheléses cukor- és inzulinvizsgálat. A családorvos ad rá beutalót. Ha ezek rendben vannak, nem kell izgulnia. A női hormonokat Tapolcán úgyis nézik.
Kürtátjárhatóság-vizsgálat történt?
Bővebb felvilágosításért olvassa el honlapomon (www.drpetroczi.hu) a BETEGEIM LEGGYAKORIBB KÉRDÉSEI-nél az előkészületről és a meddőségről írottakat.
Nézze meg a videókat. (Táncoló ikerbabák.)
Üdvözlettel:
dr. Petróczi István

Kapcsolódó cikkek a Meddőség rovatban olvashatók.

2012-10-13 06:34:14
| meddőség

Web Design & Development Prowebshop