Hüvelygomba

Kérdés:  A tortenetem 2 eve kezdodott. Huvelygombat allapitottak meg nalam egy rutinvizsgalaton (aminek nem volt jele, csak egy kis folyas). Kaptam ra mindenfele kremet, kupot, tablettat, de semmi nem hasznalt. A paromat is vizsgaltak, vele minden rendben volt. Semmitol nem mult el! Neztek a vercukromat is 4 honapja, az is a normal ertekek kozott volt.
Most 9 hetes terhes vagyok, egy kis verzes miatt Amoxicyllin antibiotikumot kaptam, amitol elmult a fertozes, de a gombamat jobban kihozta. Folyamatosan csipet, mikor pisiltem es ego erzes kiserte. Most Clotrimazol kremet kaptam (egyszeri adag).
Ennek hatasara az ego, csipo erzes elmult, de olyan szaraz a huvleybejaratom, mint amikor telen kirepedezik a bor, es emiatt verzik egy kicsit. Kenegetem, de nem hasznal semmi. Parommal probaltunk egyutt lenni, de mikor belemhatolt (elnezest a szohasznalatert), annyira csipet belul, hogy meg a konnyem is kijott. Felek, hogy a gombam mar soha nem fog elmulni, es felek, hogy a babamnak is art, ha nem tudjak megszuntetni!
Mit lehetne meg tenni?
Elore is koszonom a valaszat!

| hüvelygyulladás, hüvelyfolyás, hüvelyfájdalom
| Petróczi, I.; Az Orvos válaszol - Dr. Petróczi István 2012 ;17(decemberi)   InforMed

Válasz:  A gombás fertőzést tenyésztéssel bizonyították? Vagy csak kenet történt?
Bővebb felvilágosításért olvassa el honlapomon (www.drpetroczi.hu) a BETEGEIM LEGGYAKORIBB KÉRDÉSEI-nél a folyásról írottakat.
Üdvözlettel:
dr. Petróczi István

Kapcsolódó cikkek a Hüvely és a külső nemi szervek gyulladása rovatban olvashatók.

2012-12-16 23:38:49
| hüvelygyulladás, hüvelyfolyás, hüvelyfájdalom

Web Design & Development Prowebshop