Barna folyás, méhszájseb-fagyasztás után

Kérdés:  A fenn említett témakörben szeretnék tanácsot kérni Öntől. 21 éves vagyok, párkapcsolatom pár hónapja ért véget. Fiatal koromtól kezdve hajlamos vagyok a fertőzésekre, ez eleinte a gyakori uszodahasználat során derült ki. 16 éves korom óta 8-10 havonta járok szűrésre, a HPV elleni oltást is megkaptam.
1,5 éve fájdalom kísérte az együttléteinket a párommal, és erősen véreztem ezt követően. Kitartóan jártam vizsgálatra, de kisebb gombás fertőzést leszámítva nem állapítottak meg semmit.
Magánorvost cseréltem, mire ő beutalt az SZTK-ba, mert kiderült, hogy tekintélyes méretű méhszájsebem van (hogy nem vette ezt észre a másik orvos? Nem csoda, hogy fél éven át enyhén, de véreztem!). Fagyasztották, végigcsináltam a szükséges otthoni kezeléseket. Ez augusztusban történt, a következő esedékes kontroll egy hónap múlva lesz. Barnás folyásom nem szűnt meg, hüvelygyűrűt leraktam 4 hónapja.
Egy régebbi megjegyzés is nagyon frusztrál a páromtól, miszerint nagyon keserű a hüvelyváladékom. Azóta tabu az orális szex. Jelenleg heti egy Cikatridina hüvelykúp van javasolva. Mi lehet az oka a pár nappal menzesz előtti barna, vélhetően keserű folyásnak?
Köszönöm előre is válaszát!

| hüvelygyulladás, hüvelyfolyás, hüvelyfájdalom
| Petróczi, I.; Az Orvos válaszol - Dr. Petróczi István 2013 ;18(januári)   InforMed

Válasz:  Több ok lehet. Tenyésztést kellene végezni. Ha szex nélkül is vérezget, hormonzavar is lehet az ok. Azt is könnyen lehet kezelni.
Bővebb felvilágosításért olvassa el honlapomon (www.drpetroczi.hu) a BETEGEIM LEGGYAKORIBB KÉRDÉSEI-nél a folyásról írottakat.
Ha megkeres, szívesen segítek, rendelőim címe és telefonom a honlapomon található.
Üdvözlettel: dr. Petróczi István

Kapcsolódó cikkek a Hüvely és a külső nemi szervek gyulladása rovatban olvashatók.

2013-01-27 09:33:59
| hüvelygyulladás, hüvelyfolyás, hüvelyfájdalom

Web Design & Development Prowebshop