Menstruáció vérzés nélkül?

Kérdés:  29 éves vagyok, 1 hónappal ezelőtt műtöttek epekővel, a műtét estéjén hányást követően olyan érzésem volt, mintha a kanül (azt hiszem így hívják, a cső, ami kivezeti a folyadékot) beleszúródott volna valamibe a jobb alhasamban.
Sebésznek jeleztem a cső eltávolításakor, de azt mondta, majd elmúlik. Azóta azon a területen nyomásra érzékeny és néha nyilalló fájdalom is jelentkezik.
Műtét után 2 hétre megjött a menstruációm erős fájdalmak közepette vérzés nélkül, de ezt betudtam a műtéttel járó stressznek. Viszont most januárban is ugyanez a helyzet.
Hasi ultrahangon voltam, ott erre vonatkozóan nem mondtak semmit. Nőgyógyászomhoz február végére kaptam időpontot. Fél éve váltottam fogamzásgátlót (Zoely) erős fájdalmaim soha nem voltak, erős vérzésem sem, de olyan sem, hogy egyáltalán ne legyen.
Összefügghet a két dolog? Ha igen, akkor inkább menjek el egy magánrendelésre? Ha nem, akkor mi okozhatja a vérzés eltűnését? Terhesség kizárva, mivel szexuális életet nem élek egy ideje.
Válaszát előre is köszönöm!

| fogamzásgátló, fogamzásgátlás
| Petróczi, I.; Az Orvos válaszol - Dr. Petróczi István 2013 ;18(januári)   InforMed

Válasz:  Menjen el magánrendelésre, ne várjon!
Bővebb felvilágosításért olvassa el honlapomon (www.drpetroczi.hu) a BETEGEIM LEGGYAKORIBB KÉRDÉSEI-nél a fogamzásgátló tablettáról és a fogamzásgátló injekcióról írottakat. A tabletták csökkentik a vérzést, sok nő - noha nincs partnere - ezért szedi.
Ha megkeres, szívesen segítek, rendelőim címe és telefonom a honlapomon található.
Üdvözlettel: dr. Petróczi István

Kapcsolódó cikkek a Fogamzásgátlás rovatban olvashatók.

2013-01-27 09:33:59
| fogamzásgátló, fogamzásgátlás
hirdetés