Barna pecsételés fogamzásgátló miatt?

Kérdés:  Őszinte leszek, kissé kétségbe vagyok esve! 19 éves vagyok és tavaly augusztus óra szenvedek a menstruációval. Augusztusban rettentően begörcsöltem, injekciót is kaptam és azóta, szinte majdnem minden hónapban ez így megy. Szeptemberben elmentem nőgyógyászatra ott felírtak nekem Symicia fogamzásgátlót a görcsök miatt. 2 hónapig tudtam szedni, mert nagyon szédültem tőle és hullott a hajam. Majd írtak fel Yasminelle-t, amit egy hónapig tudtam szedni, mert nagyon szédültem tőle, ki sem tudtam az ágyból kelni. Majd kihagytam 2 hónapot, amikor nem szedtem fogamzásgátlót, de a görcseim elviselhetetlenek voltak.
Most rózsaszín Gestomixet szedek, amitől szerencsére nem szédülök, ez az 1. hónap. Viszont itt meg az a problémám, hogy amióta elkezdtem szedni (3 hete, most fogy majd el az 1. havi adag) barna pecsételésem van, minden nap. A menstruációm óta! Nem vérzek, de ez a barna folyás nagyon idegesít, hogy ez mitől lehet! Nagy bajt jelent? Végre találtam egy olyan fogamzásgátló tablettát, amitől nem vagyok rosszul, de sajnos ettől meg egész hónapos sötétbarna folyásom van, ami nem túlságosan erős, de nagyon zavar, hogy mitől lehet!
Ön szerint ez el fog múlni?
Válaszával megtisztel!
Köszönettel!

| fogamzásgátló, fogamzásgátlás
| Petróczi, I.; Az Orvos válaszol - Dr. Petróczi István 2013 ;18(februári)   InforMed

Válasz:  Nézze, ha egy cipőt vesz, azt is meg kell szokni! A tablettát is. Ez 3-6 hónapig tart. A barna folyás is el fog múlni. Ha 10 napnál tovább tart, akkor menjen orvoshoz, kiegészítő gyógyszerrel elmulasztják.
Nincs más választása, inkább átmenetileg a barnázás, mit minden hónapban a görcsök. Nem?
Bővebb felvilágosításért olvassa el honlapomon (www.drpetroczi.hu) a BETEGEIM LEGGYAKORIBB KÉRDÉSEI-nél a fogamzásgátló tablettáról és a fogamzásgátló injekcióról írottakat.
A honlapomon a tabletta blog végén olvashatja, hogy kezelésként apácáknak is javasolja a Vatikán, számos előnyös hatása miatt……..
Üdvözlettel:
dr. Petróczi István

Kapcsolódó cikkek a Fogamzásgátlás rovatban olvashatók.

2013-03-03 09:32:22
| fogamzásgátló, fogamzásgátlás
hirdetés
hírdetés
data-full-width-responsive="true">
hírdetés

Web Design & Development Prowebshop