Fogamzásgátló

Kérdés:  Áprilisban beteg voltam, kaptam Ciprofloxacin 1a Pharma 250 mg antibiotikumot, illetve azóta is szedem a Pantoprazol krka 40 mg tablettát refluxra. Yadine-t szedek már két éve (előtte is már 5 éve szedtem más fogamzásgátlót). Mindig úgy van, hogy szombaton szedem be az utolsó szemet, majd szerdán legkésőbb csütörtökön megjön a menstruációm.
Most úgy volt, hogy csütörtökön délelőtt kezdett el barnulni a folyásom, de aznap nem is görcsölt a hasam. Pénteken megvolt, majd vasárnap már nagyon apró mennyiség volt, ma pedig kedd van, ilyenkor még tisztulni szoktam, mára már semmi nincs.
Létezik, hogy valamelyik gyógyszer befolyásolta a Yadine-t? Vagy ez normális? Nekem így még soha nem volt, ezért ijedtem meg egy kicsit. Természetesen mintha mi sem történt volna, rendesen vasárnap kezdtem el szedni a következő levél Yadine-t.
Válaszát előre is köszönöm!

| fogamzásgátló, fogamzásgátlás
| Petróczi, I.; Az Orvos válaszol - Dr. Petróczi István 2013 ;18(júniusi)   InforMed

Válasz:  Nagyon jól tette!
Bővebb felvilágosításért olvassa el honlapomon (www.drpetroczi.hu) a BETEGEIM LEGGYAKORIBB KÉRDÉSEI-nél a fogamzásgátló tablettáról és a fogamzásgátló injekcióról írottakat. A tabletták csökkentik a vérzést, sok nő - noha nincs partnere - ezért szedi. Önnél is erről lehet szó.
Üdvözlettel:
dr. Petróczi István

Kapcsolódó cikkek a Fogamzásgátlás rovatban olvashatók.

2013-06-19 10:24:22
| fogamzásgátló, fogamzásgátlás
hirdetés
hírdetés
data-full-width-responsive="true">
hírdetés

Web Design & Development Prowebshop