Magas tesztoszteron

Kérdés:  Hallottam az amerikai törpepálma kapszula jótékony hatásáról. Szeretném tudni, hogy magas tesztoszteron-szint esetén szedhetném-e?
Diane 35-öt írt fel az orvosom, de azt a gyógyszert nem szeretném szedni, inkább valami természetesebb gyógymódot keresek. Ha esetleg tudna segíteni, hogy milyen gyógymódok vannak gyógyszer helyett, amit kipróbálhatnék, akkor megköszönném!

| petefészekciszta, PCOS
| Petróczi, I.; Az Orvos válaszol - Dr. Petróczi István 2013 ;18(júniusi)   InforMed

Válasz:  Ne kísérletezzen, mert szőrös lesz és megkopaszodik. A párja mit fog szólni hozzá?
Nem PCOS okozza az emelkedést? Szedje a gyógyszert, legalább próbálja ki.
Üdvözlettel:
Petróczi dr.

Kapcsolódó cikkek a Petefészek ciszták, policisztás ovárium szindróma rovatban olvashatók.

2013-06-27 23:35:56
| petefészekciszta, PCOS

Web Design & Development Prowebshop