Előváladék

Kérdés:  Szeretkeztem a parommal a menstruaciom 6. napjan. Nem ment el bennem, csak utana mas modszerrel, tehat maximum elovaladek lehetett.
En 26 vagyok, a parom 47. Az utolso menzeszem 06. 04-en jott meg, ez 9-en reggel tortent. Altalaban minden honap 28. +nehany nap szokott lenni az elteres. Elozo honapban tapasztaltam valamikor 20-a korul a tojasos nyakot, akkor tudtam is, hogy 14 nap, tehat elviekben volt peteeresem. Nem szoktam ilyet csinalni, es most meg vagyok ijedve.
On mit gondol az elovaladekos teherbeesesrol? Van felnivalom az adatok alapjan, vagy elviekben meg vedve voltam? A kovetkezo peteerest, ha nem spontan, mindig az utolso menzesztol kell nagyjabol szamolni? Vagy mikor meg szokott jonni altalaban onnantol?

| fogamzásgátló, fogamzásgátlás
| Petróczi, I.; Az Orvos válaszol - Dr. Petróczi István 2013 ;18(júniusi)   InforMed

Válasz:  Ha jól értem, nem vett be alkalmi tablettát. Most nem tud mit csinálni, de ha megússza, javaslom, szedjen tablettát. Ön van veszélyben, miért bízza a védelmet a párjára?
Bővebb felvilágosításért olvassa el honlapomon (www.drpetroczi.hu) a BETEGEIM LEGGYAKORIBB KÉRDÉSEI-nél a fogamzásgátló tablettáról írottakat.
Üdvözlettel:
dr. Petróczi István

Kapcsolódó cikkek a Fogamzásgátlás rovatban olvashatók.

2013-06-27 23:35:59
| fogamzásgátló, fogamzásgátlás

Web Design & Development Prowebshop