Fogamzásgátló - Injekció ajánlása

Kérdés:  El vagyok bizonytalanodva. Három hete szültem, 2-3 évig nem szeretnék újra kisbabát. Utána néztem a szoptatás melletti fogamzásgátló lehetőségeknek. Az óvszer házasságban eléggé személytelen, a Cerazette nem megbízható, a spirált vallási okokból ellenzem, tehát marad az injekció.
No de, Önön kívül szinte az összes nőgyógyász ágál ellene (mármint, amilyen oldalakon a neten utána néztem). Sokan azt mondják, a halálos ellenségüknek sem kívánnák, sokan csontritkulást okozónak állítják be, illetve veszélyesen nagy dózisú visszafordíthatatlan következményeket okozó méregnek titulálják.
Akkor hogy is van ez? Én anno Yadinet szedtem, attól nem híztam, de a libidóm a nullára csökkent. Szeretném megtartani a libidómat, a súlyomat, a szép arcbőrömet és az egészségemet is úgy, hogy biztonságosan adózhassak a testi örömöknek.
Mi a megoldás? Miért ellenzi mindenki? Sőt még azt is olvastam, hogy külföldön betiltották az injekciót. Tanácstalan vagyok. Remélem, Ön segít nekem eloszlatni a kételyeket. Létezik, hogy szinte csak Ön ajánlja? Miért?
Köszönöm előre is!

| fogamzásgátló
| Petróczi, I.; Az Orvos válaszol - Dr. Petróczi István 2013 ;18(júliusi)   InforMed

Válasz:  Nem tiltották be! Nekem óriási tapasztalatom van vele, lassan 20 éve használom, és nagyon bevált. (Az esetleges - minden gyógyszernél előadódható szövődményeket persze kezelni kell tudni.)
Jó szívvel ajánlom, válassza az injekciót!
Részletesebb felvilágosításért olvassa el honlapomon (www.drpetroczi.hu) a BETEGEIM LEGGYAKORIBB KÉRDÉSEI-nél a fogamzásgátló tablettáról és a fogamzásgátló injekcióról írottakat. A tabletták csökkentik is a vérzést, sok nő - noha nincs partnere - ezért szedi.
Az injekcióban nincs a művérzést okozó etenilösztradiol, ezért 50 éves korig adható. (Szemben a tablettával, azt nem dohányzók 40 éves korig szedhetik.)
Ha megkeres, szívesen segítek, címem és telefonom a honlapomon található.
Üdvözlettel:
dr. Petróczi István

Kapcsolódó cikkek a Fogamzásgátlás rovatban olvashatók.

2013-07-29 16:59:41
| fogamzásgátló

Web Design & Development Prowebshop