Fertőzés és teherbeesés

Kérdés:  Nekem májusban vettek le rákszűrést. Én június elején mentem vissza egy fertőzéssel, ami baktériumos volt. Arra kaptam kúpot, és gyógyszert is. Majd mikor abbahagytam, megint jelentkeztek a tünetek, égett, viszketett.
Otthon Canesten kenőcsel kentem, de nem javult. Július elején visszamentem, akkor azt mondták, gombás kolpitis. Arra kaptam 3 doboz Pimafucin kúpot. Akkora megjött a májusi rákszűrés eredménye, amibe ez volt: "Reaktív sejtelváltozással járó gyulladás (Reparatio) Egyéb: Metaplasia"
Ezzel kapcsolatba én semmilyen felvilágosítást nem kaptam, hogy mi is ez, csak akkor levettek még egy rákszűrést. Mind a 3 doboz Pimafucint elhasználtam, de megint nem javult a dolog, és július vége felé megint elmentem.
Megjött a rákszűrés és már csak annyi volt benne, hogy vegyes baktérium. A doktor megint gombás kolpitist állapított meg, kaptam 1 doboz Pimafucin kúpot és egy doboz Fluconazole-Q 4 szemes gyógyszert. Most ott tartok, hogy a kúp elfogyott már a gyógyszerből 2 szem fogyott el, mert heti egy szemet kell szednem, de semmi javulást nem érzek.
Vettem Betadin hüvelykúpot, hátha az segít, de már nem tudom, mit csináljak! Szeretnénk kisbabát, de addig nem akarunk próbálkozni, míg rendben nem lesz minden, de nem tudom miért nem akar már javulni.
Mit csináljak, mert már nem akarunk várni és emiatt is, meg amúgy is, jó lenne már meggyógyulni!
Előre is köszönöm válaszát!

| hüvelygyulladás, hüvelyfolyás, hüvelyfájdalom
| Petróczi, I.; Az Orvos válaszol - Dr. Petróczi István 2013 ;18(augusztusi)   InforMed

Válasz:  Tenyésztést kell végezni, és nem így, vaktában kezelni. A tenyésztést időnként ismételni kell.
Bővebb felvilágosításért olvassa el honlapomon (www.drpetroczi.hu) a BETEGEIM LEGGYAKORIBB KÉRDÉSEI-nél a folyásról írottakat.
Ha megkeres, szívesen segítek, címem és telefonom a honlapomon található.
Üdvözlettel:
dr. Petróczi István

Kapcsolódó cikkek a Hüvely és a külső nemi szervek gyulladása rovatban olvashatók.

2013-09-18 04:12:44
| hüvelygyulladás, hüvelyfolyás, hüvelyfájdalom

Web Design & Development Prowebshop