Trexan mellett terhesség

Kérdés:  A férjem 1,5 hónapig szedett Trexant. Ez alatt mi védekeztünk, de ha mégis megtörtént a megtermékenyülés, a baba lehet még egészséges?
Tisztában vagyok a Trexan lehetséges mellékhatásaival, ami a hímivarsejtre kihat. A kérdésem csupán csak az, hogy a baba lehet még egészséges?

| terhesség, gyógyszeres kezelés
| Petróczi, I.; Az Orvos válaszol - Dr. Petróczi István 2013 ;18(szeptemberi)   InforMed

Válasz:  Természetesen lehet. Ha valóban babát vár, nagyon alapos kivizsgálásra van szükség.
Üdvözlettel:
Petróczi dr.

Kapcsolódó cikkek a Gyógyszerszedés és terhesség rovatban olvashatók.

2013-10-04 05:07:00
| terhesség, gyógyszeres kezelés
hirdetés
hirdetés
data-full-width-responsive="true">
hirdetés

Web Design & Development Prowebshop