Fogamzásgátló

Kérdés:  Augusztus végén nem hagytam 7 napos szünetet nyaralás miatt, folyamatosan beszedtem a 2-dik levél fogamzásgátlót. Milligestet szedek, köztesvérzésem volt, megjött a menzesz ideje meg is betegedtem rendesen 1 nappal tovább is tartott, mint szokott.
Most, hogy elkezdtem a hétnapos szünet után a gyógyszert - a 6. szem gyógyszernél járok - elmentem pisilni és láttam a bugyimon, hogy ez nem fehér folyás, hanem pici rózsaszínű csík van a bugyimon.
Helyeztem fel tampon 4-5 percre, mikor kivettem, megnéztem, halványrózsaszínű folyás volt rajta de viszont mikor elmegyek pisilni, megtörlöm, semmi nem látszik a vécépapíron.
Ez mitől lehet, hogy csak tamponon látszik valami, a bugyimon nem? Köztesvérzésnek sem lehet ezt nevezni, mert a bugyimon semmilyen nyom nincs vagy ez csak hormon probléma a 2 levél gyógyszer miatt? Terhességre nem gondolnék, hiszen volt menzeszem, a várt időre meg is jött, de jobb oldalon lent, mintha görcsölne a hasam. Ha veszek terhességi tetsztet, kapok eredményt ha netán terhes lennék? Panaszom ninc.
Köszönöm megtisztelő segítségét!

| fogamzásgátló, fogamzásgátlás, vérzészavar, menstruáció eltolása
| Petróczi, I.; Az Orvos válaszol - Dr. Petróczi István 2013 ;18(szeptemberi)   InforMed

Válasz:  Sajnos SZIGORÚAN TILOS két csomag kombinált tablettát (pláne a háromfázisú Miligestet) egyfolytában bevenni. Ez a folytatás….. 7-10 nappal lehet eltolni a vérzést, de az trükkös, orvossal kell megbeszélni.
Most menjen el orvoshoz, megszünteti a vérzést.
Olvassa el honlapomon (www.drpetroczi.hu) a BETEGEIM LEGGYAKORIBB KÉRDÉSEI-nél a fogamzásgátló tablettáról és a fogamzásgátló injekcióról írottakat.
Üdvözlettel:
dr. Petróczi István

Kapcsolódó cikkek a Fogamzásgátlás rovatban olvashatók.

2013-10-27 03:09:31
| fogamzásgátló, fogamzásgátlás, vérzészavar, menstruáció eltolása

Web Design & Development Prowebshop