Pharmatex vagy Patentex oval?

Kérdés:  A minap beszélgettünk a párommal a védekezésről, mi óvszert használunk, és már nagyon szeretnénk egymást érezni, "zokni húzás nélkül" is. Szóba jött az úgynevezett hüvelykúp vagy hüvelytabletta az óvszer helyett. A Patentex Ovalról és a Pharmatex hüvelykúp vagy tablettáról szeretném kikérni a véleményét, javaslatát, mennyire ajánlja ezeket a nincs baba hormonmentes készítményeket? Mennyire megbízhatóak ezek?
Fogamzásgátlót sajnos nem szedhetek a hormontartalom miatt, mert molett vagyok, spirált, sem gyűrűt, sem ehhez hasonló dolgokat nem szeretnék még, fiatal vagyok (23 éves).
Várom válaszát, előre is köszönöm!

| fogamzásgátló, fogamzásgátlás
| Petróczi, I.; Az Orvos válaszol - Dr. Petróczi István 2014 ;19(februári)   InforMed

Válasz:  Igen, Ön fiatal, és egy abortusz kapcsán történt méheltávolítás végzetes lenne. Sajnos a kérdezett csodaszerek nem jelentenek komoly védelmet, azok mellett még hamarabb bajba kerül, mint a kondom mellett. (Mert az is 200 éves régiség, nem a mai kor színvonala.)
Téves, hogy a tabletta hizlal, nekem számos betegem éppen fogyott tőle. (!)
Bővebb felvilágosításért nagyon figyelmesen olvassa el honlapomon (www.drpetroczi.hu) a BETEGEIM LEGGYAKORIBB KÉRDÉSEI-nél a fogamzásgátló tablettáról és a fogamzásgátló injekcióról írottakat. Az egész világon így védekeznek a nők, higgye el Ön is meg lesz elégedve!
Ha megkeres, szívesen segítek, címem és telefonom a honlapomon található.
Üdvözlettel:
dr. Petróczi István

Kapcsolódó cikkek a Fogamzásgátlás rovatban olvashatók.

2014-02-07 09:24:28
| fogamzásgátló, fogamzásgátlás
hirdetés
hírdetés
data-full-width-responsive="true">
hírdetés

Web Design & Development Prowebshop