Terhesen Aspirin

Kérdés:  Nem tudom, hogy kinek higgyek, mert a nőgyógyászom szerint, kell szednem Aszpirin protekt tablettát, a háziorvosom szerint ártalmas egy kismamának!
Előre is köszönöm az Ön véleményét!

| terhesség, gyógyszeres kezelés
| Petróczi, I.; Az Orvos válaszol - Dr. Petróczi István 2014 ;19(márciusi)   InforMed

Válasz:  A háziorvosa nem tudom hova járt egyetem helyett!
A nőgyógyásznak fogadjon szót, 80 éve ismerik, nem bántja a babát!
Bővebb felvilágosításért olvassa el honlapomon (www.drpetroczi.hu) a BETEGEIM LEGGYAKORIBB KÉRDÉSEI-nél a várandósságról írottakat. Nézze meg a videókat! (Táncoló ikerbabák,)
Üdvözlettel:\ndr. Petróczi István

Kapcsolódó cikkek a Gyógyszerszedés és terhesség rovatban olvashatók.

2014-04-08 05:10:21
| terhesség, gyógyszeres kezelés

Szex a terhesség alatt

Vannak nők, akiknek a szex az utolsó, ami eszükbe jut, amikor babát várnak, mert hányingerük van, fáradtak. Mások mintha ekkor teljesednének ki.


Miért híznak meg sokan szülés után?

Bár sokan magát a terhességet okolják a nők szülés utáni testsúlygyarapodásáért, sőt elhízásáért is, a Michigan-i Egyetem kutatóinak tanulmány szerint a fő ok valószínűleg a gyermekneveléssel járó életforma és az életkor.


Gyógyszerszedés terhességben: antidepresszánsok

Fokozza a fejlődési rendellenességek kockázatát, ha a terhes nő antidepresszánsokat szed a terhesség első trimeszterében – állapították meg a Montreal-i Egyetem kutatói. Tanulmányuk a British Medical Journal című orvosi folyóiratban jelent meg.


Vizsgálatok babaváráskor - orvoshoz mikor, miért?

A leendő anyuka és a baba egészsége érdekében is célszerű bizonyos orvosi vizsgálatokon részt venni. Ennek - ajánlott - menetrendjét osztjuk meg Olvasóinkkal…


Urológiai panaszok terhességben

A veséket és a húgyutakat érintő változások terhesség alatt normálisak. A terhesség alatt észlelhető átmeneti urológiai elváltozások oka egyszerűen a magzat "térfoglalása".


Web Design & Development Prowebshop