Hüvelyi seb

Kérdés:  Januárban volt a hüvelyemnél egy herpeszvírus, ami csúnya hólyagokkal és fájdalommal járt. Ez ki lett kezelve, viszont azóta olyan, mintha gyengébb lenne a bőröm a hüvelybemenet és a gát környékén, mivel szexuális aktus közben felrepedezik/megszakad a bőr. Ez 2-3 nap alatt elmúlik, de ezalatt a pár nap alatt eléggé fájdalmas.
A párommal már próbáltuk a síkosítót, de az sem segített, mivel nem a nedvesedéssel van a baj, hanem olyan, mintha feszülne azon a területen a bőr és hegek keletkeznek rajta.
Pár napja kenem Neogranormon kenőccsel, olvastam, hogy ennek hámosító hatása van, de eddig nem nagyon javult a helyzet. Lassan már 3 hónapja szenvedek ezzel a kellemetlenséggel. Azt hittem, hogy ez a kellemetlen, fájó tünet idővel majd elmúlik, de nem így lett.
Voltam orvosnál, aki rózsamézet írt fel ecsetelésre, ezt még csak 1 napja használom.
Vajon ez a rózsaméz hatásos lesz, vagy van hasonló tünetre hüvelyi hámosító krém?
Válaszát előre is nagyon köszönöm!

| hüvelygyulladás, hüvelyfolyás, hüvelyfájdalom
| Petróczi, I.; Az Orvos válaszol - Dr. Petróczi István 2014 ;19(áprilisi)   InforMed

Válasz:  A válaszhoz látni kellene az elváltozást, mert több lehetőség van. A hüvelyváladékot baktérium, gomba és vírus szempontból laborban meg kellene nézni, mert érzésem szerint ott súlyos gyulladás lehet.
Bővebb felvilágosításért olvassa el honlapomon (www.drpetroczi.hu) a BETEGEIM LEGGYAKORIBB KÉRDÉSEI-nél a folyásról írottakat.
Ha megkeres, szívesen segítek, címem és telefonom a honlapomon található.
Üdvözlettel:
dr. Petróczi István

Kapcsolódó cikkek a Hüvely és a külső nemi szervek gyulladása rovatban olvashatók.

2014-04-18 06:27:16
| hüvelygyulladás, hüvelyfolyás, hüvelyfájdalom

Web Design & Development Prowebshop