Klion D hatása az autóvezetésre

Kérdés:  A nőgyógyászom felírt ma nekem és a páromnak is Klion D 250 mg tablettát, mivel sokszor kiújuló sárgás folyásom van néha viszketéssel egybe kötve, így fennáll annak az esélye, hogy oda-vissza fertőzzük egymást.
A nőgyógyászom azt mondta, hogy ne foglalkozzak vele, de a betegtájékoztatón ez áll: "A készítmény hatásai a gépjárművezetéshez és gépek kezeléséhez szükséges képességekre. Mivel a készítmény ritkán álmosságot, szédülést, zavartságot, mozgás inkoordinációt okozhat, ezért óvatosság szükséges autóvezetés, vagy baleseti veszéllyel járó munkavégzés közben. Ebben a tekintetben kérje ki kezelőorvosa tanácsát."
A párom kamionsofőr és a napjai nagy részén vezet, inkább mást kellene szednie esetleg? Vagy tényleg nincs mitől tartani? Van bennem egy egészséges aggódás, de nem tudom, hogy jó megoldás-e ez így?
Előre is köszönöm szépen a válaszát!

| hüvelygyulladás, hüvelyfolyás, hüvelyfájdalom, hüvelyfertőzés
| Petróczi, I.; Az Orvos válaszol - Dr. Petróczi István 2014 ;19(novemberi)   InforMed

Válasz:  Én nem hiszek ebben, de ettől függetlenül lehetne más gyógyszert szedni. (Ez egy elavult készítmény.) Tenyésztés és kenetvizsgálat történt, vagy anélkül írták a gyógyszert?
Olvassa el honlapomon (www.drpetroczi.hu) a BETEGEIM LEGGYAKORIBB KÉRDÉSEI-nél a folyásról írottakat.
Ha megkeres, szívesen segítek.
Üdvözlettel:
dr. Petróczi István

Kapcsolódó cikkek a Hüvely és a külső nemi szervek gyulladása rovatban olvashatók.

2014-11-25 05:53:56
| hüvelygyulladás, hüvelyfolyás, hüvelyfájdalom, hüvelyfertőzés

Web Design & Development Prowebshop