Szex közben túl tág hüvely

Kérdés:  Számomra megfejthetetlen kérdéssel fordulok Önhöz. 23 éves nő vagyok, kisfiamat 15 hónapja természetes úton, gátmetszéssel szültem. Problémamentes volt mind a terhességem mind a szülés.
Ezután együttléteink havi szintre ritkultak, mert a gátmetszés helye sokáig nagyon fájt, szinte csak az elmúlt 2 hónapban fájdalmatlan az együttlét. Emellett eleinte olyan szűknek éreztem magam, hogy a korábbi normál tamponmérethez is csak nemrég tudtam visszatérni, eleinte a mini sem ment fel.
Ezzel szemben 3 napja észrevettem, hogy szex közben alig érzem a férjem egy idő után. Miután megemlítettem, elmondta, hogy ő a szülés óta tapasztalja ezt, eleinte enyhén majd egyre inkább, csak nem akarta szóvá tenni. Misszionárius pózban szinte nem is érezzük egymást, pedig korábban kedveltük. Arra gondoltam kitágultam a szülés után, ami sajnos előfordulhat, de itt jön a dolog érdekessége, hogy az csak a szexre korlátozódik. A tamponméretem most a szülés előtti, tapintásra is ugyanolyannak érzem magam, ugyanúgy össze tudom szorítani a lenti izmokat, mint azelőtt, és ha a férjem "csak" orálisan és kézzel izgat, nem jelentkezik ez a tág érzet, elmondása szerint még közvetlen az orgazmus előtt is jól érezhető egy ujjal körben az egész hüvelyfal. És mégis, amint a péniszével hatol be, 1 perc és már jelentkezik is a tág érzet, és ahhoz, hogy érezzük egymást, olyan pózra kell váltanunk, ahol a térdem össze tudom szorítani, így valamivel jobb.
Egyszerűen nem értjük, hogy lehet hogy nyugalmi és izgalmi állapotban is pont olyan szűk vagyok mint szülés előtt, de amint a péniszével hatol be, túltágulok?
Sokáig szinte rettegve vágtam a szexbe a gát hegének fájdalma miatt, lehetséges volna, bár ez már nem probléma, mégis valami pszichés alapja van a dolognak? Vagy lehet, hogy a férjem nem kíván már eléggé, és talán szex közben nem olyan erős az erekciója mint korábban (bár ezt szigorúan cáfolja, rendszeresen van orgazmusa, és többségében ő kezdeményezi az együttléteket)? Vagy mégis mi lehetne a gond és a megoldás?
Válaszát várom és előre is nagyon köszönöm!

| szex, tág hüvely
| Petróczi, I.; Az Orvos válaszol - Dr. Petróczi István 2014 ;19(novemberi)   InforMed

Válasz:  A válaszhoz vizsgálat szükséges, de előtte próbálkozzon hüvelytornával. Hasonló eseteket az megoldja.
Üdvözlettel:
Petróczi dr.

Kapcsolódó cikkek a Partnerkapcsolat, szex rovatban olvashatók.

2014-11-28 05:59:53
| szex, tág hüvely
hirdetés
hirdetés
data-full-width-responsive="true">
hirdetés

Web Design & Development Prowebshop