Terhesség?

Kérdés:  41 éves vagyok, 1,5 éve Yadine-t szedek. December 26-án jött meg a vérzésem. Az első tablettát hétfőn (29-én) este 8-kor kellett volna bevennem, de sajnos csak másnap kedden délután 5-kor került rá sor. Kedd óta minden nap este 8-kor a napi szemet bevettem. Csütörtökön délelőtt (1-én) együtt voltam a párommal, azonban nem védekeztünk.
Két napja fáj az alhasam, és a vasárnapi együttlétünk után nagyon enyhe vérzést tapasztaltam. A fent írtak alapján előfordulhat, hogy teherbe eshettem?
Válaszát előre is nagyon köszönöm!

| fogamzásgátló, fogamzásgátlás
| Petróczi, I.; Az Orvos válaszol - Dr. Petróczi István 2015 ;20(januári)   InforMed

Válasz:  A fogamzásgátló tabletta a 7 napos szünet alatt is véd, 1-2 db kihagyása legfeljebb vérzést okoz. Tehát Ön továbbra is biztonságban van.
A fogamzásgátló injekciónak pont ez az előnye, 3 havonta kell adni, nem kell minden nap fejben tartani, és a hasmenés sem zavarja.
Bővebb felvilágosításért olvassa el honlapomon (https://www.drpetrocziistvan.hu/index.html) a BETEGEIM LEGGYAKORIBB KÉRDÉSEI-nél a fogamzásgátló tablettáról és a fogamzásgátló injekcióról írottakat.
Ami viszont a hasfájást illeti, amiatt viszont jó lenne egy vizsgálat. Biztos, hogy a méhe fáj? Nincs hasmenése/hányingere?
Ha megkeres, szívesen segítek, címem és telefonom a honlapomon található.
Üdvözlettel:
dr. Petróczi István

Kapcsolódó cikkek a Fogamzásgátlás rovatban olvashatók.

2015-01-16 00:23:38
| fogamzásgátló, fogamzásgátlás

Web Design & Development Prowebshop