Clostibegyt probléma

Kérdés:  29 éves vagyok. Hosszas és alapos kivizsgálás után megállapították, hogy korai menopauza lehetősége előrevetül. Clostibegytet kaptam, hogy lehessen még egy gyermekem - 1 már van. Beszedtem napi kettőt a menstruáció 3. napjától 5 napon keresztül. Rá pár napra mindkét petefészkem körül erős szurkálást éreztem.
Ez elmúlt, jött pár nyugis nap, és újra fáj, szúr, nyom, feszít, de most már a hasam közepén is lent. Néha a hüvelyembe nyilall. Olyan erős savtúltengésem van, hogy hányok.
Ezt okozhatják hormonok? Az orvos vissza nem rendelt ultrahangra. Nem tudom, mit tegyek. Várjam, meg míg visszajön szabadságról vagy rohanjak a kórházba? Teljesen tanácstalan vagyok!
Válaszát előre is köszönöm!

| meddőség
| Petróczi, I.; Az Orvos válaszol - Dr. Petróczi István 2015 ;20(januári)   InforMed

Válasz:  Ne várjon, menjen el vizsgálatra máshoz!
A Clostylbegyt nagyon jól használható készítmény, érzésem szerint panaszait valami más okozza, Mielőbb menjen orvoshoz! Egyébként 1 doboz nem biztos, hogy hatásos. 3-+6 hónapon adják folyamatosan.
Bővebb felvilágosításért olvassa el honlapomon (https://www.drpetrocziistvan.hu/index.html) a BETEGEIM LEGGYAKORIBB KÉRDÉSEI-nél az előkészületről, az élet csodáiról és a meddőségről írottakat.
Nézze meg a videókat. (Táncoló ikerbabák.)
Ha megkeres, szívesen segítek, címem és telefonom a honlapomon található.
Üdvözlettel:
dr. Petróczi István

Kapcsolódó cikkek a Meddőség rovatban olvashatók.

2015-01-16 00:23:40
| meddőség

Web Design & Development Prowebshop