Mindemellett lehetek terhes?

Kérdés:  Annyi "rémhír" terjed az interneten, hogy muszáj vagyok Öntől kérdezni, bármennyire is nyomasztó.
December 13-án voltam együtt a párommal, előfordulhat, hogy némi előváladék került a hüvelyembe, de még az sem biztos, de orgazmusa biztosan nem volt, hiszen az óvszer nélküli behatolás pár másodperc volt, utána nem is folytattuk a közösülést.
Páromnak nem volt előtte magömlése 24 óráig, ezalatt az idő alatt többször is vizelt. Az "együttlét" óta már volt menstruációm, január 25-én megjött, normál volt, ahogy szokott. Most is már érzem a hasam alján a feszülést, melleimen, biztosan pár nap és megjön.
December 13-hoz (aktushoz) 4 hétre elvégeztem egy tesztet (január 13-án). A teszt negatívat mutatott. Február 13-án elvégeztem egy újabbat, az is negatív lett, majd rá pár napra a harmadikat (február 20-án), szintén az is negatív. 2 db Gabriel teszt volt, és egy másik, annak már nem tudom a nevét.
Ezek alapján biztosan nem lehetek terhes? Azért voltam ilyen elővigyázatos, hogy ennyit teszteltem, mert egyáltalán nem szeretnék babát! Semmiféle terhességre utaló jel sincs, amiket olvastam az interneten, hogy lehetne. De mégis úgy gondoltam, hogy megkérdezem Önt, hogy végleg megnyugodjak.
Na meg persze lehet olvasni, hogy valaki tesztel többet, mind negatív, de mégis. Viszont ezt nem értem, mert a HCG hormon csak jelen van a szervezetben, és ha valaki terhes, hogy nem mutatja, minden teszt rossz? Ez számomra nagyon hihetetlen. Más azt írja, hogy egy 8 hetes terhességnél a 2. csík "kiugrik" annyira látszik. Szóval én bizonyosságot szeretnék, hogy Ön mit gondol?
Várom válaszát!

| fogamzásgátló, fogamzásgátlás
| Petróczi, I.; Az Orvos válaszol - Dr. Petróczi István 2015 ;20(márciusi)   InforMed

Válasz:  72 órán belül alkalmi tablettát kellett volna bevennie! Ha most megússza, sürgősen írasson tablettát!
Miért a fiúra bízza a védekezést (gumi)? Nem a fiút fogják kaparni, s válik esetleg meddővé! Önnek kell tablettát szednie! Legyen okos! Hiányzik az idegesség?
Olvassa el honlapomon (www.drpetroczi.hu) a BETEGEIM LEGGYAKORIBB KÉRDÉSEI-nél a fogamzásgátló tablettáról és a fogamzásgátló injekcióról írottakat.
Ha megkeres, szívesen segítek.
Üdvözlettel:
dr. Petróczi István

Kapcsolódó cikkek a Fogamzásgátlás rovatban olvashatók.

2015-03-14 03:25:56
| fogamzásgátló, fogamzásgátlás
hirdetés
hírdetés
data-full-width-responsive="true">
hírdetés

Web Design & Development Prowebshop