Kisbabára várva - Interferon kezelés

Kérdés:  26 éves vagyok és párommal nagyon szeretnénk kisbabát, azonban nagyon magas thrombocyta szám található a véremben (kb. 600 thrombocyta).
Havonta haematológiai vizsgálatokra járok és rendszeresen Dipiridamolt 3x1-et és Aspentert 1x1-et szedek. Mivel kisbabát szeretnénk, hematológusom Interferon kezelést ajánlott.
Magas thrombocyta számmal lehet kisbabát szülni? Mennyire veszélyes? Interferon kezelés alatt a terhesség engedélyezett? Ön ajánlaná ezt a kezelést?
Előre is köszönöm válaszát!

| terhesség, szülés, várandósság
| Petróczi, I.; Az Orvos válaszol - Dr. Petróczi István 2015 ;20(márciusi)   InforMed

Válasz:  Ezek a gyógyszerek ártalmatlanok a babára nézve. Az Ön véralvadását állítják be. Ezektől - ellenőrzés mellett - nyugodtan vállalhat babákat. Ezt a mai orvostudomány biztosítani tudja! Lehetőleg mielőbb szüljön!
Kedvcsinálóként olvassa el honlapomon (www.drpetroczi.hu) a BETEGEIM LEGGYAKORIBB KÉRDÉSEI-nél az előkészületről és az élet csodáiról írottakat.
Nézze meg a videókat. (Baba videók, táncoló ikerbabák.)
Üdvözlettel:
dr. Petróczi István

Kapcsolódó cikkek a Terhesség, szülés rovatban olvashatók.

2015-03-31 18:51:52
| terhesség, szülés, várandósság

Web Design & Development Prowebshop