Abortusz után

Kérdés:  35 éves, 3 gyermekes anyuka vagyok. Sajnos 4 hete abortuszon estem át, a párommal minden alkalommal óvszerrel védekeztünk, mégis terhes lettem. Valószínűleg kiszakadt, amit mi nem vettünk észre.
A hétvégén (pontosan pénteken) együtt voltunk a párommal, először csak orálisan, majd kb. 10-15 perccel később megszakításos módszerrel közösültünk is (a párom az ejakuláció előtti időben kivette).
Ma, 3 nappal az aktus után (hétfőn) kellene megjönnie. Az lenne a kérdésem, hogy esetleg fennállhat-e a teherbeesés veszélye a fent leírtak alapján?
Válaszát megköszönve!

| fogamzásgátló, fogamzásgátlás
| Petróczi, I.; Az Orvos válaszol - Dr. Petróczi István 2015 ;20(áprilisi)   InforMed

Válasz:  Igen, az előváladék miatt fennállhat!
Már egyszer pórul járt, miért nem tanul belőle?
Miért nem Ön védekezik? Nem a párját fogják kaparni, és esetleg szövődmény miatt nem neki veszik ki a méhét! Önnek kell védenie saját magát és a saját egészségét!
Segítségként olvassa el honlapomon (www.drpetroczi.hu) a BETEGEIM LEGGYAKORIBB KÉRDÉSEI-nél a fogamzásgátló tablettáról és a fogamzásgátló injekcióról írottakat.
Üdvözlettel:
dr. Petróczi István

Kapcsolódó cikkek a Fogamzásgátlás rovatban olvashatók.

2015-05-06 06:31:29
| fogamzásgátló, fogamzásgátlás
hirdetés