Petefészek ciszta, fájdalom

Kérdés:  21 éves vagyok, szűz. Már 4. éve küzdöm ezekkel a problémákkal: kezdetben elkezdett fájdogálni a csiklóm, bevörösödött, van, hogy viszket is, de az ritka. Fehér váladék vagy folyás van körülötte. Alig lehet hozzáérni, a szűk nadrág sem a legjobb, mert fáj. Idővel elkezdett fájni bal oldalt a hasam alja. CT-vizsgálaton kiderült, hogy petefészekcisztám van.
Csiklóizgatás sem olyan, mint ezek előtt volt, már nem érzem azt, amit régen. Csikló orgazmus után méghozzá másnapra begörcsöl a petefészkem, és vérzésem is van.
Van, hogy alig bírok menni, annyira fáj. Pár nap múlva elmúlik ez a görcsös, a fájdalom és a vérzés is. A menstruációmmal nincs gond, 2-3 nappal hamarabb vagy később jön meg, de kimaradni nem maradt ki még soha.
Azt mondta az orvos, hogy nem fertőzés, hanem a csikló sérülése lehet a gond. Kaptam rá kenőcsöket, de semmi. Nekem érdekes, hogy a petefészkemmel mintha kapcsolatban lenne.
Mi bajom lehet? Hogy lehetne megtudni? Voltam már több orvosnál, de volt, aki meg sem nézett, mert szűz vagyok. De akkor hogyan gyógyulhatok meg?

| hüvelygyulladás, hüvelyfolyás, hüvelyfájdalom, hüvelyfertőzés
| Petróczi, I.; Az Orvos válaszol - Dr. Petróczi István 2015 ;20(májusi)   InforMed

Válasz:  Elképzelhető nemi szervi fertőzés ("folyás") magyarázatként.
Tenyésztést kellene végezni, és aszerint kezelni.
Üdvözlettel:
Petróczi dr.

Kapcsolódó cikkek a Hüvely és a külső nemi szervek gyulladása rovatban olvashatók.

2015-05-28 20:14:59
| hüvelygyulladás, hüvelyfolyás, hüvelyfájdalom, hüvelyfertőzés
hirdetés
hírdetés
data-full-width-responsive="true">
hírdetés

Web Design & Development Prowebshop