Ciszta

Kérdés:  Az ev elejen talaltak egy majd 4 cm-es cisztat a mehem mogott. Ez korabban panaszt is okozott, ezert kerestem fel a nogyogyaszom. Par napja lazas vagyok. Ezen felul hanyok, hig szekletem van es elviselhetetlen alhasi gorcsom, ami 5-10 percenkent jelentkezik es hiaba csak 1-2 percig tart, rettenetesen faj, mozdulni sem birok.
Haziorvosnal jartam, nem gyomorrontasom van az biztos.
On szerint keressem fel a nogyogyaszomat? Elkepzelheto, hogy a cisztam esetleg kifakadt es ez okozza a tunetemet?
Valaszat elore is koszonom!

| hányás, láz, hasi görcs, hasi görcs
| Petróczi, I.; Az Orvos válaszol - Dr. Petróczi István 2015 ;20(májusi)   InforMed

Válasz:  A hányás-hasmenés belgyógyászra tartozik, a ciszta nem okoz ilyen panaszt! A hasi görcse sem emiatt van. Ezek ételmérgezés tünetei. Nem evett hamburgert vagy hasonlót?
Menjen vissza a körzetihez. Kezelés szükséges!
Menjen nőgyógyászhoz is, de én erre tippelek.
Jobbulást:
Petróczi dr.

Kapcsolódó cikkek az Emésztési zavarok rovatban olvashatók.

2015-06-01 19:03:44
| hányás, láz, hasi görcs

Közönséges nátha

A nátha a légutak heveny, általában láz nélkül zajló, vírusok által okozott gyulladása. A fertőzés a légutakban bárhol kialakulhat. Tünetei az orrdugulás, orrfolyás, tüsszentés, torokfájás, köhögés és könnyezés.


Paraneopláziás szindrómák

A paraneopláziás szindrómák daganatok (leggyakrabban tüdő- és petefészek-daganatok) távoli hatása a szervezet különféle működéseire; ezek gyakran idegrendszeri működések.


Ciklikus hányás szindróma

A ciklikus hányás szindrómát súlyos hányási rohamok jellemzik, melyeknek nincs nyilvánvaló oka. Az egyes epizódok órákig, vagy napokig tarthatnak, és tünetmentes időszakokkal váltakozhatnak.


A hányinger és a hányás okai

Életünk során valamennyien átéljük azt a felettébb kellemetlen érzést, amikor gyomrunk egyszer csak felkavarodik, és émelyegni, esetleg szédelegni, verejtékezni kezdünk, majd a hosszabb-rövidebb ideje elfogyasztott ételt-italt viszontlátjuk. Az viszont kevésbé ismert, milyen okok vezethetnek a hányinger kialakulásához, illetve a hányáshoz…


A lázcsillapítás lehetőségeiről

A lázcsillapításnak, ha nem is a legkényelmesebb, de az egyik legegészségesebb és legősibb módja a vizes borogatás és a hűvös fürdő.


Web Design & Development Prowebshop