Terhesség esélye

Kérdés:  A párommal pár napja együtt voltunk, bár nekem nem igazán volt kedvem hozzá, mert fáradt is voltam és lehangolt, de nem akartam, hogy azt higgye, nem akarom őt vagy ilyesmi.
Nem volt rendes merevedésem. Óvszerrel kezdtük, az előbb leírtak miatt le is csúszott az óvszer, aztán nagyjából még 6-7 percig folytattuk így az aktust. Én nem élveztem el!
Ön szerint mennyi az esélye annak, hogy esetleg teherbe esett?

| fogamzásgátló, fogamzásgátlás
| Petróczi, I.; Az Orvos válaszol - Dr. Petróczi István 2015 ;20(májusi)   InforMed

Válasz:  Hát, még az előnedv is veszélyes lehet.
Tulajdonképpen miért Önnek kell védekeznie? 2015-öt írunk miért nem szedi a párja a kotonnál ezerszer megbízhatóbb tablettát? Hisz ő van veszélyben, neki kell a meddőséget okozó abortuszra mennie! Ön csak az apasági pert kockáztatja.
Beszélje rá párját a védekezésen kívül sok más nőnek nagyon fontos segítséget nyújtó tablettára. Számtalan nő szed tablettát "feleslegesen" bő vérzés, PCOS, endometriózis, ciklusbeállítás, görcsök megelőzése stb. miatt. A tabletta sok esetben jobb a rosszul működő petefészeknél, és azáltal biztosított egyenletes hormonszint nagyon sok női panaszt megold.
Olvassa el honlapomon (www.drpetroczi.hu) a BETEGEIM LEGGYAKORIBB KÉRDÉSEI-nél a fogamzásgátló tablettáról és a fogamzásgátló injekcióról írottakat.
Üdvözlettel:
dr. Petróczi István

Kapcsolódó cikkek a Fogamzásgátlás rovatban olvashatók.

2015-06-01 19:03:46
| fogamzásgátló, fogamzásgátlás
hirdetés