Talliton és terhesség

Kérdés:  4 hetes terhes anyuka vagyok, sajnos az első két hétben Talliton gyógyszert kellett szednem és antibiotikumot (Augmentin duo) az első két napban.
Ezek a gyógyszerek árthattak a magzatnak?
Válaszát előre is köszönöm!

| terhesség, szülés, várandósság
| Petróczi, I.; Az Orvos válaszol - Dr. Petróczi István 2015 ;20(júliusi)   InforMed

Válasz:  Nem, egyik sem emeli a fejlődési rendellenesség kockázatot. A Tallitont gondolom, vérnyomás- vagy ritmusprobléma miatt szedi, ezt nőgyógyásszal közölni kell, hátha adagmódosítás kell. Mielőbb menjen orvoshoz!
Olvassa el honlapomon (www.drpetroczi.hu) a BETEGEIM LEGGYAKORIBB KÉRDÉSEI-nél az élet csodáiról írottakat.
Nézze meg a videókat. (Baba videók, táncoló ikerbabák.)
Ha megkeres, szívesen segítek, címem és telefonom a honlapomon található.
Üdvözlettel:
dr. Petróczi István

Kapcsolódó cikkek a Terhesség, szülés rovatban olvashatók.

2015-07-27 18:54:21
| terhesség, szülés, várandósság

Web Design & Development Prowebshop