Hasmenés

Kérdés:  Lehet abból gond, hogy előző héten este 8-kor bevettem a fogamzásgátlót (Sienima) és reggel 10 körül volt hasmenésem, amire bevettem Bolus adstringenst? Csökkent a tabletta hatékonysága?

| fogamzásgátló, fogamzásgátlás
| Petróczi, I.; Az Orvos válaszol - Dr. Petróczi István 2015 ;20(szeptemberi)   InforMed

Válasz:  NEM! Ön teljes biztonságban van!
Bővebb magyarázatért olvassa el honlapomon (www.drpetroczi.hu) a BETEGEIM LEGGYAKORIBB KÉRDÉSEI-nél a fogamzásgátló tablettáról és a fogamzásgátló injekcióról írottakat. Utóbbit pont ezért nagyon szeretik a betegeim. 3 havonta egy szuri.
Üdvözlettel:
dr. Petróczi István

Kapcsolódó cikkek a Fogamzásgátlás rovatban olvashatók.

2015-09-11 18:50:39
| fogamzásgátló, fogamzásgátlás
hirdetés