Missed ab után ha nem jön a baba

Kérdés:  Januárban fogok tudni nőgyógyászhoz fordulni, de addig is szeretném kikérni a véleményét azzal kapcsolatban, hogy Ön mit javasolna ebben az esetben.
Tavaly októberben határoztuk el a párommal, hogy babát szeretnénk. Akkor 1,5 hónap után pozitív lett a tesztem, aminek kimondhatatlanul örültünk. Sajnos azonban a 10. héten missed ab. műtéttel meg kellett szakítani a terhességet, mert csak a petezsákom nőtt, de embriót nem lehetett benne látni.
Most április óta próbálkozunk a babaprojekttel, eddig sikertelenül. Vetélés után a nőgyógyászom nagyon sok vizsgálatra elküldött (hormon, pajzsmirigy, inzulinrezisztencia, Leiden-mutáció, véralvadás), mindent rendben találtak nálam.
Esetleg ilyenkor lehet tudni, hogy hol lehet a baj? Egyáltalán merre induljunk tovább? Szükséges lenne még néhány vizsgálat vagy gyógyszeres kezelés, esetleg hormonkezelés, vagy lombik az egyetlen járható út?
Köszönettel!

| meddőség
| Petróczi, I.; Az Orvos válaszol - Dr. Petróczi István 2015 ;20(decemberi)   InforMed

Válasz:  A párja ondóját nézték? Állat (kutya/macska) ugye nincs a lakásban?
Gyógyszeresen támogatni kellene a teherbe esést….
Bővebb felvilágosításért olvassa el honlapomon (www.drpetroczi.hu) a BETEGEIM LEGGYAKORIBB KÉRDÉSEI-nél az előkészületről, az élet csodáiról és a meddőségről írottakat.
Nézze meg a videókat. (Baba videók, táncoló ikerbabák.)
Ha megkeres, szívesen segítek, címem és telefonom a honlapomon található.
Üdvözlettel:
dr. Petróczi István

Kapcsolódó cikkek a Meddőség rovatban olvashatók.

2016-01-06 20:04:38
| meddőség

Web Design & Development Prowebshop