Reménytelen

Kérdés:  24 éves lány vagyok, a problémáim fél éve kezdődtek, mikor új párkapcsolatom lett. Sajnos akkoriban elkaptam egy elfázást, majd rá egy hétre torokgyulladásom lett, mindkét esetben antibiotikumos kezelést írtak elő.
Az antibiotikum-kúra után kezdődtek a nőgyógyászati panaszaim. A fertőzésre az orvos ismét antibiotikumot írt fel (Cifran). Az elsődleges probléma, hogy a hüvelybemenetél keletkezett egy kis repedés, ami minden szexuális együttlét után újra kireped és pici vérzés tapasztalható, a másik gond, hogy folyamatosan visszaújul a hüvelyfertőzés is.
Próbáltuk pihentetni az együttléteket, hátha elmúlik a kis repedés, de mikor újra próbálkoztunk, ismét kirepedt.
Voltunk orvosnál mindketten, a páromnál nem mutattak ki semmilyen jellegű fertőzést, nekem meg már számtalan kúpot, és gyógyszert írtak fel, de egyszerűen semmi sem hat. Mikor épp tünetmentesnek éreztem magam, akkor is azt mondta az orvos, hogy bő a fluor, vegyek kúpot.
Lehetséges, hogy a folyamatosan felszakadó seb miatt alakul ki irritáció a hüvelyemben és borul fel a hüvelyflóra? Már tényleg nem tudom, kihez fordulhatnék.
Válaszát előre is köszönöm!

| hüvelygyulladás, hüvelyfolyás, hüvelyfájdalom, hüvelyfertőzés
| Petróczi, I.; Az Orvos válaszol - Dr. Petróczi István 2016 ;21(januári)   InforMed

Válasz:  Mit ért kivizsgáláson? Volt tenyésztés és kenetvizsgálat, HPV kimutatás és egyéb vírusok vizsgálata? Csak ennek eredményei alapján lehet eredményesen kezelni.
Olvassa el honlapomon (www.drpetroczi.hu) a BETEGEIM LEGGYAKORIBB KÉRDÉSEI-nél a folyásról írottakat.
Ha megkeres, szívesen segítek.
Üdvözlettel:
dr. Petróczi István

Kapcsolódó cikkek a Hüvely és a külső nemi szervek gyulladása rovatban olvashatók.

2016-01-20 19:35:56
| hüvelygyulladás, hüvelyfolyás, hüvelyfájdalom, hüvelyfertőzés

Web Design & Development Prowebshop