Terhesség?

Kérdés:  Furcsa kerdes lesz, mindenki azt mondja, lehetetlen a terhesseg. Januar 2-an voltam egyutt a baratommal, vedekeztunk is ovszerrel. Januar 18-an pontosan, mikor kellett, megjott rendesen, igy nem is aggódtam.
Februarban ket nap kesessel szintem megjott (15-e helyett 17-en). Ugye ez volt a feltetelezheto 8. het, innentol kezdve minden heten csinaltam 2-3 tesztet, mindegyik negativ lett.
10. heten voltam orvosnal is, de csak hasi ultrahangot csinalt (nem tudtam, hogy telt holyaggal kell menni), azt mondta, hogy a terhesseg kizarhato.
Meg ma is csinaltam tesztet (17. het) ami szintén negativ lett. Az aktus ota most jott meg negyedszer, de ketsegbe estem, mert a szokasos ot nap helyett csak haromig tartott (január 2-a ota nem volt szexualis együttlet).

| fogamzásgátló, fogamzásgátlás
| Petróczi, I.; Az Orvos válaszol - Dr. Petróczi István 2016 ;21(áprilisi)   InforMed

Válasz:  Ma nőket hüvelyi ultrahanggal vizsgálunk. Hason át - csak ha 3 hónapnál idősebb terhesek. A válaszhoz vizsgálat kellene, mert több lehetőség is van.
Nem valószínű, hogy terhes lenne. De miért nem szed rendes tablettát? Miért kockáztatja a gyakran meddőséget okozó abortuszt? Nem fél, hogy nem lesz babája? Miért a barátra bízza a védekezést, neki semmi baja sem lesz! Csak Ön kockáztat, Önnek kell védekeznie!
Javaslom, mielőbb írasson rendes tablettát!
Olvassa el honlapomon (www.drpetroczi.hu) a BETEGEIM LEGGYAKORIBB KÉRDÉSEI-nél a fogamzásgátló tablettáról és a fogamzásgátló injekcióról írottakat.
Ha megkeres, szívesen segítek.
Üdvözlettel:
dr. Petróczi István

Kapcsolódó cikkek a Fogamzásgátlás rovatban olvashatók.

2016-05-24 00:34:39
| fogamzásgátló, fogamzásgátlás

Web Design & Development Prowebshop