Krónikus húgycsőgyulladás

Kérdés:  Kizárólag szexuális együttlét után jelentkezik a húgycső/húgyhólyaggyulladásom, több, mint 5 éve, évente legalább 4-szer (de volt, amikor havonta előjött).
Többször voltam urológusnál és nőgyógyásznál is, volt amikor Supraxtól gyógyultam meg, máskor elég volt a Monural + tőzegáfonya + medveszőlő levél kivonat.
Tenyésztésre egyszer küldtek, akkor nem tenyészett ki semmi. A vizeletemben nincs mindig genny, de attól még nagyon csíp, fáj vizelést követően, akár 30 percig is.
A szexuális együttlét előtti tisztálkodáson kívül mit tudok tenni a megelőzés érdekében? Az orális szex nagyobb fertőzésveszélyt jelent a hagyományos szexnél? Ön szerint indokolt magánrendelőbe/laborba menni góckeresés (tenyésztés) céljából, vagy az SZTK orvos azért nem küld sehova, mert tényleg nincs mit tenni? Az Uro-Vaxomot javasolja? (Partnercserén már túl vagyok, de úgy tűnik, nem azon múlik, bennem van a hiba.)

| hüvelyfolyás, húgycsőgyulladás
| Petróczi, I.; Az Orvos válaszol - Dr. Petróczi István 2016 ;21(júniusi)   InforMed

Válasz:  Ezért felesleges volt partnert cserélni! Feltételezem, mindig mindkettejüket kezelték, nemcsak Önt.
Ilyen tüneteknél mindig részletes kivizsgálást kell végezni, és utána kell kezelni. A tenyésztést folyton ismételni kell, és annak alapján megy a kezelés. Vírusokat néztek?
Segítségként olvassa el honlapomon (www.drpetroczi.hu) a BETEGEIM LEGGYAKORIBB KÉRDÉSEI-nél a folyásról írottakat.
Ha megkeres, szívesen segítek, címem és telefonom a honlapomon található.
Üdvözlettel:
dr. Petróczi István

Kapcsolódó cikkek a Gyakori nőgyógyászati problémák rovatban olvashatók.

2016-06-20 22:37:28
| hüvelyfolyás, húgycsőgyulladás

Web Design & Development Prowebshop